V sobotu (28.6.) od 9:00 sa v Zámockom parku na hádzanárskom ihrisku uskutoční obľúbená akcia s voľným vstupom pre všetkých priaznivcov športu, bývalých aj terajších športovcov a v poslednej dobe aj širšej verejnosti – 16. ročník TURNAJA GENERÁCIÍ.

turnaj-generacii-hadzana-malacky

Podujatie je očakávané najmä všetkými ročníkmi hádzanárov, ktorí si v priateľskom turnaji zmerajú svojho športového ducha a v tradične dobrej atmosfére si spolu zahrajú hádzanú.

Zároveň ide aj o akúsi spomienku na minulosť a každoročné stretnutie na nezabudnuteľnom ihrisku v Zámockom parku. Na turnaji si spolu zahrajú viaceré tými zložené zo starších aj mladších ročníkov odchovancov TJ Strojár Malacky a predstavia sa Vám i naši najmladší v priateľskom zápase v mini hádzanej chlapcov aj dievčat.

turnaj-generacii-hadzana-malacky-2

O uvoľnenú atmosféru sa postará živá rocková hudba v podaní skupiny Setback od 18.00 hod. a na svoje si prídu aj labužníci – gastronomický zážitok zabezpečí hádzanársky bufet, ktorý ponúkne guláš, pečienky a klobásy.
Výťažok poputuje na podporu a rozvoj malackej hádzanej, ktorá v posledných rokoch žne úspechy najmä v mládežníckych kategóriách. Každá podpora je prínosom, za ktorý budeme vďační všetkým fanúšikom a našim sponzorom.

Tomáš Baláž


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota