CIBULA FEST ako multižánrový a multigeneračný festival, chce pre rok 2014 naplniť heslo Cibula Fest pre všetkých, poďme si uctiť i našich rodičov a starých rodičov. Nezaslúžia si to ? Pre rok 2014 chce vyjsť CIBULA FEST v ústrety i staršej generácii a ostatným čo majú radi ľudovejšiu hudbu, samozrejme za ľudovú cenu. Festival, ktorý sa každoročne koná na letisku v Holíči má niekoľko zón a pódií určených patričnému žánru a spolu s zónami sprievodných aktivít ako detský svet, lunaparky a veľa ďalších atrakcií, sa rozprestiera na 100.000 m2 plochy, ktorá je oplotená a monitorovaná. V rámci „zastrešenej“ Zóny C, bude pripravený na sobotu 26. 7. 2014 program, ktorý poznáte s populárnej televíznej stanice TV ŠLÁGR. V tejto zóne vystúpia účinkujúci ako DUO JAMAHA, SENICKÁ HELIGÓNKA, Cimbalová muzika HUDCI Z KYJOVA, manželia Břetislav a Jitka OSIČKOVI, ktorý pôsobili i v Moravanke. Celý program bude uvádzať a humorom Vás baviť slovenská ľudová rozprávačka od ktorej ale veľa spisovnej slovenčiny  nepočujete. OZEFA OMÁČKECH Vás zaručene rozosmeje s rôznou krajovou rečovicou. A to, že bohaté občerstvenie a dobré vínečko nebude chýbať, spomínať nemusíme. Program bude začínať od 13:00 hod. a umelcov s TV ŠLÁGR si môžete užiť do 20:00 hod., ale ani potom, tí, ktorý sa budú chcieť zabávať v zóne C až do rána, sa nemusia obávať, dobrou zábavou vás bude prevádzať hudba 70-80 rokov.Účinkujúci z TV ŠLÁGR nebudú chýbať

Print

Ani starší občania a ani občania s telesne zníženou aktivitou, nebudú mať problém si vychutnať sobotnú pohodu s hudbou a umelcami, ktorých majú radi. Veľkokapacitný stan bude „zastrešený“ a podlaha tu bude pevná, klasické pivné sety budú zamenené za pohodlné stoličky a celkový prístup bude bezbariérový, kde v prípade potreby bude naša služba pomáhať. Takže ani občania, ktorý sú prípadne odkázaný na invalidný vozík, nebudú mať problém sa bezproblémovo to tejto zóny dostať, samozrejmosťou bude i WC pre telesne postihnutých. Ďalšou službou bude parkovisko priamo u Zóny C, kde Vás pri vjazde na letisko nasmeruje naša parkovacia služba na parkovisko vyčlenené u vstupu do tejto zóny a bude pre ZŤP a dôchodcov zdarma. Ideme v ústrety i tým, ktorý sa nemajú možnosť dostať na festival autom. Pre tých sme zabezpečili autobusovú dopravu Holíč – letisko zdarma. Autobusová doprava zdarma, bude taktiež zabezpečená pre občanov mesta Skalica, na ktorú prispelo OZ KVARTETO.

Doprava:                                                                                                                                                                                               

Na sobotu bude zabezpečená kyvadlová  doprava autobusom medzi areálom Cibula fest a mestom Holič. Doprava bude zadarmo. Odchody autobusom na letisko budú v Holíči od zastávky Mestský úrad a zastávka Lúčky, viac o dopravnom poriadku a zastávkach pre Skalicu sa dozviete na našich webových stránkach www.cibulafest.eu  a v turisticko informačných kanceláriách v Holíči a Skalici, kde nájdete podrobnejšie informácie o celkovom programe.

Program zóny C na Sobotu 26.7. 2014                                                                                           

DUO JAMAHA, SENICKÁ HELIGÓNKA, MANŽELÉ OSIČKOVI, HUDCI S KYJOVA, OZEFA OMÁČKECH  a ďalší.

Vstupenky:
Vstupenky do Zóny C, sa budú dať zakúpiť len na mieste za 9 EUR na celý program, deti do 10 rokov majú vstup zdarma. Pokiaľ by ste sa rozhodli navštíviť všetky zóny festivalu, rozdiel festivalového vstupného na sobotu, si môžete kedykoľvek doplatiť na mieste. Cena plnej vstupenky do celého areálu a všetkých zón je 25 EUR.

Parkovanie:

Parkovisko pre ZŤP a dôchodcov bude u vstupu do zóny C, zdarma.

Špeciálne upozornenia:

Zóna bude oddelená od areálu a prístup bude mať individuálny vstup a i individuálne vstupné.

V celkovom zhrnutí to bude tak, že návštevníci s plným festivalovým vstupným budú mať vstup do tejto zóny voľný s prístupom z areálu festivalu a návštevníci pre Zónu C budú mať vstup individuálny z vonku a bude platiť len pre danú zónu na základe identifikačnej pásky.

Technicky to bude vyriešené tak, že v sobotu ráno sa Zóna C oplotí a bude mať dva vstupy, jeden pre festivalových návštevníkov s plným vstupným a jeden pre návštevníkov Zóny C. Vstupy a výstupy budú monitorované SBS. 

Niektorý účinkujúci z ostatných zón festivalu:         

ALPHAVILLE, NO NAME, CHINASKI, DIVOKEJ BILL, BARBARA HAČÁKOVÁ, ŽLUTÝ PES,

POLEMIC, TŘI SESTRY,  INE KAFE, PREMIER, EX ARGEMA, SMOLA A HRUŠKY, a veľa ďalších.

Viac informácií sa dozviete na www.cibulafest.eu


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 1,5 milióna eur na revitalizáciu lesoparku Hájek

V Skalici zrevitalizujú lesopark Hájek aj Mestská búdu. Zámer na tieto projekty…

BM: Ustekana sobota