4. júla odštartovala konečne aj na Záhorí prvá párty pláž s príznačným názvom Party Beach. Kde? Na najobľúbenejšom a najlepšom mieste pre Vaše kúpanie a žúrovanie – na jazere Oširid v Sekuliach.

party-beach-sekule-hudobna-plaz-na-zahori

Na tomto mieste sa každoročne schádza počas celého leta masa ľudí a užíva si leto, slnko, pláž a letnú pohodu a my sme sa preto rozhodli, že túto pohodu ešte umocníme každodenným prídelom tej najlepšej letnej tanečnej hudby a prinesieme tak nový rozmer plážovej zábavy aj na Záhorie. Inšpirovali nás zahraničné party pláže, kde si ľudia užívajú zábavu, slnko, tanec a úžasnú letnú eufóriu.

party-beach-sekule

Okrem výbornej hudby, skvelých dj´s a nekonečnej zábavy vás čaká aj plný bar, skvelé miešané a hlavne ľadové osviežujúce drinky, perfektná papanica a príjemný personál. Tak neváhajte ani VY a príďte sa okúpať, opáliť, vytancovať sa a užiť si skvelý deň na prvej party pláži na Záhorí. Naša Vaša Party Beach na tomto mieste pre vás bude každý deň od 10:00 do 22:00, pričom nebudú chýbať ani celonočné nadupané party s mocným zvukom, svetelnou show a skvelými djs za mixom.

party-beach-party-sekule

Ďalej: Facebook PartyBeach Sekule

Tešíme sa na leto s Vami… 🙂

PR článok


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota