Prinášame Vám novú rubriku, v ktorej budeme každý týždeň prinášať aktuálnu ponuku kín Morava Moravský Svätý Ján, Máj Závod a kina Úsvit Kúty.

Piatok 21.5.  – nehrá sa
Kino Úsvit Kúty

Sobota 22.5. o 17h vstup 2€ – Princezná a žaba
animovaná rozprávka,USA
Kino Morava Moravský Svätý Ján

Nedeľa 23.5. o 19h – Nejako sa to komplikuje
Meryll Streep,A.Baldwin,USA komédia /od 12 r./
Kina Máj Závod

Princezná a žaba
USA 2010, v slovenskom znení hrajú a spievajú: Michal Hudák, Helena Krajčiová, Vladimír Kobielsky, Richard Muller a ďalší …
Každý pozná slávny príbeh, ako princezná nájde skutočnú lásku, keď pobozká žabu, ktorá sa zmení na krásneho princa. Nuž, aj v tomto príbehu dievčina pobozká žabu. Výsledok je však dramaticky odlišný. To však nie je jediné prekvapenie v zmesi humoru, prekvapivých zvratov, napätia, výnimočnej hudby a emócií. Ale nakoniec si možno láska nájde cestu. Láska princa k princeznej, žaby k žabe, dokonca sa možno šťastie usmeje na pochabú svätojánsku mušku a objekt jej túžby…..
Tvorcovia filmov Malá morská víla a Aladin prinášajú príbeh z New Orleans o krásnej dievčine, žabom princovi, ktorý sa zúfalo túži stať opäť človekom, a o osudnom bozku, ktorý obráti všetko hore nohami a zavedie oboch za bujarým dobrodružstvom, v močiaroch Louisiany s voodoo čarodejníkom, aligátorom – jazzovým fanúšikom a mnohými ďaľšími ….

Nejako sa to komplikuje
It’s Complicated (USA, 2009, 118 min.),
Réžia: Nancy Meyers, Hrajú: Meryl Streep, John Krasinski, Alec Baldwin, …
Predstavte si , že sa rozvediete, po desiatich rokoch si uvedomíte, že ste definitívne odstrihli bývalého partnera, potom ho z ničoho nič stretnete a bác…Naraz pochopíte, že stará láska nehrdzavie, a tiež zistíte, že sa to nejako komplikuje. Vitajte v romantickej komédii Nancy Meyers, režisérky, ktorej príbehy pochádzajú až na výnimky zo skutočného života, aj keď sa to nezdá.


.

BM: Ustekana sobota