OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prístav Skalica Vám ponúka možnosť zapožičať si loď a plaviť sa po Baťovom kanáli. Ak máte viac ako 18 rokov, môžete riadiť plavidlo bez zvláštnych povolení. V prístave Skalica Vás len krátko zaškolia. Lode a člny si môžete prenajať až do konca septembra vždy od piatka do nedele v čase od 10:00 do 18:00 h.

Zažite rodinný výlet s piknikom, romantiku alebo párty s priateľmi
Spojte plavbu s príjemne stráveným dňom v malebnej moravskej Strážnici. Oživte si výlet o krásnu prehliadku skanzenu v Strážnici, ktorý v originálnych domoch predstavuje život v minulosti na Morave. Rozsiahlym areálom Vás prevedie sprievodca, ktorý Vám porozpráva zaujímavosti zo života moravanov. Prehliadka začína vždy každú celú hodinu. Ak by ste sa radšej počas celodennej plavby plavili bez dlhších zastávok, je možné splaviť úsek do Veselí nad Moravou, cez plavebné komory vo Vnorovách, kde sa Baťov kanál križuje s riekou Morava. Odtiaľ sa budete plaviť späť do prístavu Skalica.

D:DCIM108MEDIAIMG_0548.JPG

[notice]V prípade záujmu o informácie alebo rezerváciu lodí kontaktujte prístav v Skalici bezpodmienečne MAILOM, písomné požiadavky vybavujú prednostne –  email: pristav@prvaplavebna.sk. Telefonický kontakt 0948 99 84 10 (10:00 do 17:00h).[/notice]

Ďalej: Plavebná sezóna na rieke Morava v Gbeloch


Baťov kanál
je dlhý takmer 60 kilometrov a v medzivojnovom období ho vybudoval Tomáš Baťa. Spája slovenskú Skalicu s českými Otrokovicami.

 


.
Toto je čítané

Oslobodenie spod fašizmu na Záhorí: Spomienky, ktoré už takmer vybledli

Je tomu už 79 rokov, čo boli mestá a obce na Záhorí…

BM: Ustekana sobota