Ladies and Gentlemen vychutnajte si duo M-TRI & DJ LEECY T a tešte sa na ich LIVE SHOW v Holíčskom klube CLASSIC. Pred M-TRI & DJ LEECY T vystúpi DJ HALLABEAT spolu s hosťami a po celý večer bude hrať legendárny DJ David Zo Senca.

M-TRI & DJ LEECY T ( BROOKLYN/ NEW YORK)
Ona je DJ, on MC. Dva gramce a jeden majk. Renesancia dynamického dua v hip hope.

M_TRI_DJ_LEECY_T_ny

Podľa The Village Voice , M-Tri & DJ Leecy T majú energiu a štýl, ktorý vytvára oporu new yorského undergroundu. The Source magazín nedávno nazval DJ Leecy T ako jednu z najlepších 10 ženských hiphopových DJok, ktoré držia pravú hiphopovú kultúru nažive. S nedávným európskym turné (2013) a novým albumom na ceste M-TRI & DJ Leecy T búrajú steny temnoty s ich fresh boom bap zvukom a svojrázným štýlom hip hopu.

Sám M-Tri ( MC/producent/DJ) bol schopný hip hopový beatmaker, šikovný rýmer plný bystrých myšlienok, slovných hrátok, punchlineov a metafor cez útočný flow. No cítil, že tam niečo chýba. V ten istý čas si Leecy T dala pauzu s modelingom, aby mohla ísť za svojími koreňami v hudbe, ktorú predstavovala láska k hip hopu. Stretli sa a M-Tri zobral na seba zaškolovaciu funkciu aby pomohol Leecy T vycibriť jej zručnosť.
Časom Leecy T vyhrala cenu za najlepšieho nového hiphopového DJa roku 2009. Stala sa hosťom deejayingu na Equilibrium Radio programe vysielanom v NEW YORK CITY. Mužský MC a ženská DJka so svojou interaktívnou show velmi rýchlo dokázali, že robia niečo úplne iné , niečo nové, osobité a nenapodobitelné. Majú štýl.

Pre rok 2014 M-TRI & DJ Leecy T plánujú vypustiť von album ” Monday Morning Music”. Prvý singel a video ” M-TRIUMPH” dostalo ihneď chválu na hlavných magazínových stránkách ako Ebony.com (Hottest Music) , ale aj na vela dalších stránkach.

Čerstvé veci vám prídu zarepovať hostia: ReSeT, Jaro Závodský ( TM Rekorc ), Slavoj ( OrtoDogz Music), 5RO ( Jihovýchod),
Pessimistic ( JihSide), Gaštan, Fančo(Dištanc), SynAk(Záhorácke Stylo), Zona( Sapere Aude),Preplesk ( Skalica ), Patron( Břeclav),Goliáš, MC RESA ( Krok Spet) a další..

Ďalej: Pridaj svoju účasť na Facebook udalosti

Lukas Halajko 


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota