Muž v Senici udrel ženu, tá padla zo schodov a zlomila si ruku. V Štefanove falšoval výučný list. Pri kontrole vydal dobrovoľné marihuanu.

Muž v Senici udrel ženu, tá padla zo schodov a zlomila si ruku
Polícia obvinila z ublíženia na zdraví 35 ročného muža zo Senice. Koncom apríla sa pred vchodom do senického baru pohádal s 27 ročnou ženou. Po hádke ju udrel do ramena tak silno, že spadla zo schodov a zlomila si pri tom ľavú ruku. Zo zranenia sa liečila niekoľko týždňov. Za ublíženie na zdraví hrozí mužovi odňatie slobody na šesť mesiacov až dva roky.

V Štefanove falšoval výučný list
Z prečinu falšovania a pozmeňovania verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky obvinil vyšetrovateľ 20 ročného mladíka zo Štefanova. Pri uchádzaní sa o zamestnanie na úrade práce mal predložiť falzifikát výučného listu strednej odbornej školy. Tým chcel preukázať požadované vedomosti a zručnosti v konkrétnom odbore. Svojím konaním si privodil trestné stíhanie a hrozí mu trojročné väzenie.

Pri kontrole vydal dobrovoľné marihuanu
Príslušníci polície kontrolovali v Skalici muža z Českej republiky. Počas kontroly im dobrovoľne vydal plastovú krabičku s obsahom sušenej rastliny. Polícia látku zaistila a expertíza potvrdila, že sa v nej nachádzala marihuana. Vyšetrovateľ 18 ročného muža zo Sudoměříc obvinil z drogovej trestnej činnosti a za prechovávanie omamnej látky pre vlastnú potrebu mu hrozí odňatie slobody na päť rokov.

Martina Kredatusová


.
Toto je čítané

BSK ocení rodáka zo Zohoru, národného umelca Albína Brunovského

Akademický maliar a tvorca poštových známok SR, venujúci sa oceľorytine Martin Činovský,…

BM: Ustekana sobota