Podľa doterajšieho šetrenia na mieste nehody, dosiaľ neznámy vodič osobného motorové vozidla Toyota Corolla jazdiaci od obce Lozorno smerom na Malacky vošiel z dosiaľ nezistených príčin do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným vozidlom Volvo (MPZ: H).

Foto: Ondrej Horváth
Foto: Ondrej Horváth, HaZZ

V dôsledku zrážky došlo k vznieteniu vozidla Toyota Corolla, v ktorom zostal zakliesnený jeho vodič. Privolané záchranné zložky aj napriek vynaloženému úsiliu už vodičovi pomôcť nedokázali. Jeho identitu policajti v súčasnosti zisťujú. 39-ročný vodič vozidla Volvo vyviazol bez zranení, vykonaná dychová skúška u neho požitie alkoholu vylúčila. ” povedala pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Materiálna škoda, ktorá v dôsledku dopravnej nehody na vozidlách vznikla, bola predbežne odhadnutá vo výške 5.000,-€.  “Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia budú predmetom ďalšieho vyšetrovania.”  dodala pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Karina Považanová.

aktualne_prave_sa_stalo

“Príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru z Malaciek zasahujú pri likvidácii požiaru osobného motorového vozidla na ceste I. triedy medzi Zohorom a Malackami došlo k uhoreniu jednej osoby.” informovalo Záhorí.sk operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave.

Zisťujeme viac informácií.

 


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

BM Salon EV