Otvorenie plné prekvapení
Obyvatelia Bratislavy i Záhoria sa môžu tešiť na novinky, ktoré nákupné centrum prinesie. Napríklad na predajňu Mango s kolekciou aj pre deti a pánov, dámy si prídu na svoje i v Sinsay či Yamamay, ktoré doteraz poznáme len zo zahraničia. Nezabudlo sa ani na najmenších. Detskú módu oživia značkové predajne Brums či Mayoral a svoje prvé prevádzky u nás otvorí aj LEGO či Skechers. Úplnou novinkou je koncept Kids Sport Academy, kde si deti zábavnou formou zacvičia pod vedením trénerov. Ďalšími novinkami budú špecializované predajne Digital Golf či Trapper.

Bory_mall_exterier

Bory Mall sa zabaví naozaj celá rodina. Nákupné centrum ponúkne nielen dostatok miesta na hranie, napríklad v BUPPI – Detskom svete, ale aj vzdelávanie. V rámci mesta povolaní Mojemesto si deti vyskúšajú skutočné zamestnania.

Až štyri dni zábavy
Počas všetkých 4 dní otvorenia Bory Mall, od štvrtka 13.11. do nedele 16.11., sa môžu návštevníci tešiť na veľkolepú hudobnú show, či vystúpenia miestnych folklórnych, speváckych a tanečných skupín. Okrem toho sú pripravené súťaže o pekné ceny, programy pre deti a samozrejme veľa darčekov.

Miesto na každý deň
Bory Mall bude viac ako len shopping. Stane sa miestom pre každodenné stretnutia či trávenie voľného času. Vzdušný a čistý dizajn s priestrannými pasážami navodzujú prijemný pocit, ktorý sa znásobí prechádzkou na čerstvom vzduchu v záhrade Tornádo, priamo v srdci centra. Pošta, fitness centrum Golem Club, Billa či poliklinika ProCare, tvoria z Bory Mall praktické miesto, so službami ktoré využívame denne. Veľkou výhodou je aj poloha pri diaľnici D2 a bezplatné parkovisko pre viac ako 2400 áut priamo pri nákupnom centre. Na jar 2015 pribudne vonkajší Detský zábavný park aj moderný multiplex CINEMAX s 12 kinosálami a jedinečnou technológiou IMAX.

Bory_mall_interier_1

bory_mall_otvorenie_13_novembra2

PR článok



.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

BM: Ustekana sobota