bory_mall_otvarame_13_novembraUžite si s rodinou bohatý program
Veľkolepej hudobnej show budú predchádzať vystúpenia miestnych folklórnych, speváckych, tanečných a záujmových skupín. V piatok 14.11. celé nákupné centrum roztancuje STREET DANCE ACADEMY a LACI STRIKE. Pre deti je navyše pripravená balónová a trumpet show, tvorivé dielne, maľovanie na tvár, ako aj vystúpenie mažoretiek. Veľa smiechu a zábavy prinesú do Bory Mall špeciálni klauni na chodúľoch a BUPPI – Detský svet. Okrem toho si organizátori prichystali aj mnoho iných atrakcií a súťaží o krásne ceny. Napríklad hneď prvých 100 zákazníkov, ktorí nakúpia v Bory Mall za 5 Eur, získa až 20 eur na ďalší nákup.

Novinky aj obľúbené značky
Nákupné centrum prinesie viacero nových značiek. Pre dámy sú pripravené predajne Sinsay či Yamamay, spoločný nákup oblečenia si budete môcť vychutnať už aj v predajni Mango, ktorá do Bratislavy po prvýkrát prinesie kolekciu aj pre pánov a deti. Detskú módu navyše doplní fashion koncept Brums. Úplnou novinkou je aj Kids Sport Academy, kde si deti budú môcť zábavnou formou pod vedením trénerov zacvičiť, či predajňa Lego. Svoje prevádzky v Bory Mall otvoria aj H&M, C&A, Reserved, Lindex či Terranova. Športové potreby ponúkne Nike, Sports Direct a A3 sport. Nebude chýbať predajňa hračiek Alltoys, kníhkupectvo Panta Rhei alebo významný hráč na trhu so spotrebnou elektronikou – Nay Elektrodom. Prvú predajňu na Slovensku v Bory Mall otvorí značka Skechers a určite nesmiete vynechať návštevu špecializovaných predajní Digital Golf či Trapper.

Bory_mall_interier

Cez týždeň aj cez víkend
Návšteva pošty, fitness centra Golem Club, bežný nákup v Bille či návšteva lekára v poliklinike ProCare. To všetko sa dá vyriešiť jednoducho priamo na mieste. Bory Mall sa tak stane miestom pre každodennú návštevu, ako aj stretnutie či trávenie voľného času. Vďaka čistému a vzdušnému dizajnu i priestranným pasážam sa v ňom návštevníci budú cítiť naozaj príjemne. Tento pocit znásobí i prechádzka na čerstvom vzduchu, v záhrade s názvom Tornádo, priamo v srdci centra. Veľkou výhodou Bory Mall je poloha pri diaľnici D2 a bezplatné parkovanie na viac ako 2400 parkovacích miestach priamo pri nákupnom centre. Na jar 2015 pribudne vonkajší Detský zábavný park aj moderný multiplex CINEMAX s 12 kinosálami a jedinečnou technológiou IMAX, ktorý obohatí centrum o večerný program.

Bory_mall_exterier


PR článok


.
Toto je čítané

Skalica získala takmer 700-tisíc eur na rekonštrukciu škôlky

Mesto Skalica uspelo so žiadosťou o dotáciu na rekonštrukciu Materskej školy Dr.…

BM: Ustekana sobota