V piatok 25. júna 2010 vystúpia na 13-tom ročníku Festivalu Mlyn spoločne bratia Nedvědovci. Tešíme sa na skvely program s neopakovateľnými hitmi legendárnej skladateľskej a interpretečnej dvojice.

Prvý večer doplnia hity dvojice Petr Muk, Peter NAGY s kapelou,Věra MARTINOVA a Jamie MARSHALL LIVE, Palo DRAPÁK, Neznámi a ďalšie známe mená.

JANA KIRSCHNER na Festivale Mlyn!
Modrú atmosféru so svojími skladbami vytvorí uprostred borovicového lesa skvelá Jana Kirschner v sobotu 26. júna 2010. Nádherná muzika v podaní vynikajúcej interpretky a pravých muzikantov je tá správna šálka kávy pre nás všetkých, čo máme radi tento festival s takmer klubovou, rodinou atmosférou.

Sobotný večer bude patriť aj FRAGILE pod vedením Braňa Kostku, vystúpi SANYLAND. Inoväť, Bukasový Masív, Stressed Hedgehog, bluegrass a country kapely v programe, ktorý nájdete na www.festivalmlyn.sk.

Hviezdou večerného programu bude MARTIN CHODÚR za doprovodu excelentných muzikantov ako Martin VALIHORA, Oskar Rózsa, ktorý vytvoria skvelý program pre fajnšmekrov aj do zábavy.

Sprievodnými programmi sú už tradične aktivity pre deti – Indiánsky tábor, Baluland a tiež súťaže a adrenalinové akcie pre dospelých, BEACH VOLLEY CUP.

Vstupenky:
11,- Eur do 31. marca 2010
14,- Eur do 31. mája 2010
16,- Eur do 21. júna 2010
18,- Eur na mieste konania festivalu


.
Toto je čítané

Skalica získala takmer 700-tisíc eur na rekonštrukciu škôlky

Mesto Skalica uspelo so žiadosťou o dotáciu na rekonštrukciu Materskej školy Dr.…

BM: Ustekana sobota