Chcete spoznať a naplno si vychutnať život skutočného veľkomesta, dopriať si oddychový a osviežujúci pobyt pri mori alebo by ste sa radi opäť na chvíľku vrátili do svojich študentských čias a užili si bezstarostný študentský život, kde každý jeden deň je novým prekvapením?

San Diego 2013

Tak neváhajte a poďte s nami cestovať. Spoznávať nové mestá, nových priateľov, novú kultúru a zažiť vzrušujúce dobrodružstvo.

Poďte s nami študovať...veď každý jazyk treba zažiť!

go_study_jazykove_vzdelavanie_s_trvalymi_nasledkami

Neexistuje lepšia, efektívnejšia a príjemnejšia cesta ako sa naučiť cudzí jazyk ako tá, keď máte možnosť žiť, študovať a každý deň komunikovať v cudzom jazyku. Cudzí jazyk na vyučovaní od rána od večera, počas prestávok so spolužiakmi, na spoločných výletoch aj večerných akciách. Po skončení niekoľkomesačného pobytu Vám hrozí plynulá komunikácia v cudzom jazyku.

KIE London Covent Garden

Ešte stále váhate?

5 dôvodov prečo ísť študovať do zahraničia

  1. Chcete sa naučiť za niekoľko týždňov to, čo iným trvá celý rok?
    Už za 6 týždňov pobytu v jazykovej škole v zahraničí dosiahnete také zlepšenie v cudzom jazyku, na ktoré by ste potrebovali celý rok štúdia doma.
  2. Môžete si užiť atraktívnu dovolenku a popritom spojiť príjemné s užitočným.
    Môžete spoznávať nová mestá, kultúru, pamiatky. Môžete surfovať, potápať sa, hrať golf, či lyžovať, naplno si užívať spoločenský život, rôzne akcie a výlety a ani nezbadáte, ako rýchlo sa zlepšíte v cudzom jazyku.
  3. Štúdium v zahraničí rozširuje obzory.
    Kultúrne rozdiely sú viac ako len rozdiely v jazyku, jedle a návykoch. Skutočný rozdiel, ktorý nevidieť na prvý pohľad, ktorý necítite pri čítaní kníh alebo sledovaním televízie. Poznanie a pochopenie inej kultúry treba zažiť.
  4. Za štúdiom do zahraničia prichádzajú študenti z celého sveta, z rôznych kultúr.
    Pobyt  krajine ďaleko od domova je príležitosťou ako získať nových priateľov na celý život. Kamkoľvek vycestuje po skúsenosti získanej štúdiom v cudzej krajine, vždy nájdete niekoho, kto vás rád privíta s otvorenou náručou.
  5. Ovládanie cudzieho jazyka Vám prináša výhody pri budovaní vašej kariéry.
    Štúdium cudzieho jazyka v zahraničí Vám prinesie nielen schopnosť plynulej konverzácie, ale aj neopakovateľnú skúsenosť, ktorá Vám pomôže vo vašom osobnostnom raste. V očiach zamestnávateľa je uchádzač, ktorý študoval v zahraničí, nezávislý, samostatný, schopný prekonávať výzvy a vyriešiť rôzne problémy a situácie.

Tak už neváhajte a vyberte si tú vašu vysnívanú destináciu.

Viac na: GoStudy.sk – jazykové pobyty

PR správa


.

BM: Festival Záhrad