Táto kniha je unikátna tým, že nie je ilustrovaná, ale jej príbeh je znázornený pomocou prekrásnych fotografií Janky Kvaltínovej, EleniS a Eduarda Timka, plných čarovných scén a kostýmov. Je to taká hraná rozprávka ukrytá v knihe a okrem samotnej autorky EleniS si jednu z víl zahrala speváčka MAMBA Dasha.

Knihe nechýba spád, ani napätie a je písaná veľmi pútavým spôsobom. Toto nie je len taká obyčajná rozprávková kniha. Táto kniha je magická a vďaka nej môžu vaše deti zachrániť nielen PAPILLÓNIU, ale urobiť náš svet krajším a radostnejším. Tam, kde vládne nekonečný pokoj a motýle pretkávajú oblohu pestrou paletou farieb, tam kde sa plnia všetky naše sny, existuje už tisíce rokov dávno zabudnutá krajina menom PAPILLÓNIA.

kniha_PAPILLÓNIA

Keď však precitne najväčší nepriateľ snov, PAPILLÓNII hrozí veľké nebezpečenstvo. A tak sa musia strážkyne snov vybrať do sveta ľudí, aby našli deti, ktoré im pomôžu zachrániť nielen PAPILLÓNIU, ale aj svet ľudí. Deti zažijú úžasné dobrodružstvo plné kúziel a magických indícií, v ktorom sa stanú súčasťou záchrannej výpravy a pomáhajú hrdinom knihy na ich ceste za druhou polovicou magického amuletu. V závere knihy sa ukrýva darček – CD s tanečným hitom pre deti „ŽI SVOJ SEN“ od EleniS, na ktorom spolupracovala s MC Erikom, legendou tanečnej hudby 90-tych rokov. Videoklip plný detí a tanca už môžete vidieť aj na internete.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krst knihy aj videoklipu sa uskutočnil 12.11.12, bol plný spevu, tanca, nadšených detí a nechýbala na ňom ani predstaviteľka mesačnej víly MAMBA DASHA. A čo by to bola za rozprávka, keby ju nepokrstili traja švárni princovia Martin Harich, MC Erik a Tibor Gyurcsík, ktorí zaželali knihe veľa úspechov a aby sa tie krásne slová, ktoré vyšli zo srdca autorky dostali presne do tých srdiečok, do ktorých sa dostať majú.

EleniS


.
Toto je čítané

V Holíči vzdelávajú seniorov ako sa brániť pred podvodníkmi

V stredu (10.4.) sa v Dennom centre Senior klub Holíč uskutočnila preventívna…

BM: Ustekana sobota