Motorkár dostal šmyk, jeho spolujazdec zomrel. Traja mladíci v Šaštíne – Strážoch kradli. Päť mladíkov v Borskom Mikuláši ukradlo viac ako 3 km medeného kábla.

63 ročná žena zo Štefanova odovzdala polícii funkčný granát
V posledný deň zbraňovej amnestie odovzdala 63 ročná žena zo Štefanova na OO PZ Šaštín Stráže ručný granát. Pri výsluchu uviedla, že ho našla počas upratovania v kôlni. Policajný pyrotechnik po obhliadnutí granátu usúdil, že sa jedná o funkčný granát RG 34, ktorý na mieste zaistil a prevzal na zneškodnenie.

Motorkár dostal šmyk, jeho spolujazdec zomrel
Polícia v pondelok zaznamenala tragickú dopravnú nehodu medzi Skalicou a Zlatníckou dolinou. Krátko pred 18 hodinou vodič motocykla zn. Suzuki pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam motocykla a v ľavotočivej zákrute dostal šmyk. Následne vyšiel mimo cestu a spadol na zem. Pri nehode utrpel rozsiahle smrteľné zranenia jeho 37 ročný spolujazdec zo Skalice. 39 ročný vodič motocykla zo Skalice utrpel ťažké zranenia. Po nehode bol vodič podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Polícia dopravnú nehodu zadokumentovala a začala vo veci vyšetrovanie, ktoré určí presnú príčinu tejto tragickej dopravnej nehody.

Traja mladíci v Šaštíne – Strážoch kradli
Polícia obvinila z prečinu krádeže trojicu mladíkov z obce Šaštín – Stráže. Mladíci po vzájomnej dohode ukradli z objektu bývalých majetkov 60 kusov plastových kanálových tvaroviek a drevené dvere. Krádežou spôsobili 33 ročnej majiteľke vecí škodu za viac ako 530 €. Teraz im hrozí každému samostatne až dvojročné väzenie.

Päť mladíkov v Borskom Mikuláši ukradlo viac ako 3 km medeného kábla
Policajti z OO PZ Šaštín Stráže vypátrali a obvinili z prečinu krádeže päticu mladíkov vo veku od 18 do 28 rokov. Mladíci sa po predchádzajúcej vzájomnej dohode vlámali koncom mája do priestorov súkromnej spoločnosti v Borskom Mikuláši, odkiaľ odcudzili 3165 metrov medeného káblu a rôzne náradie. Krádežou spôsobili poškodenej spoločnosti škodu 9.200 €. Polícia podozrivých vypátrala a obvinila zo spáchania krádeže. Mladíkom teraz hrozí dvojročné väzenie.


.

BM: Ustekana sobota