Ak máte doma malých borcov, určite ich najbližší víkend prineste do nákupného centra Bory Mall. Bude ich tu čakať výnimočný program, zábava a veľa zážitkov. Vaši borci sa budú môcť zapojiť do rôznych úloh a súťaží, v ktorých budú môcť vyhrať super ceny a zabaviť sa s kamarátmi. Okrem toho v Bory Mall nájdete toľko obchodov a zábavy pre deti ako nikde inde. Program prebieha počas celého víkendu a deti sa navyše budú môcť zahrať aj v BUPPI – detskom svete, či v detskom kútiku Time Out alebo v prevádzke Mojemesto, kde sa na chvíľu stanú poštármi, lekármi aj moderátormi.

borci_v_bory_mall

Výpredaje vrcholia
V januári zľavy nielen pribúdajú, ale aj každým dňom rastú. Prečo by ste míňali zbytočne veľa, keď v Bory Mall môžete ušetriť až 70%. Ak ste nenašli pod stromčekom, čo ste chceli, teraz máte jedinečnú šancu to napraviť. Výpredaje v Bory Mall vás prekvapia naozaj veľkými zľavami a vy si tak môžete nakúpiť za výnimočne nízke ceny. V nákupnom centre navyše nájdete bohatú ponuku značiek a široký výber obchodov. Ušetriť tak môžete nielen u osvedčených módnych značiek (H&M, C&A, Reserved, Terranova, CCC a i.), ale aj v obchodoch, ktoré ste ešte na Slovensku nevideli. Medzi nimi napríklad Brums či Skechers. Výhodne nakúpite aj v predajni Mango, ktorá ako jediná v Bratislave ponúka kolekciu pre pánov aj deti. Zľavy nebudú chýbať vo Wojas, Deichmann, Humanic, Marionnaud, ako aj vo veľkom obchode s hračkami AllToys a samozrejme v obchodoch so športovými potrebami.

bory_mall_interier

Pre všetkých návštevníkov je pripravených 2400 bezplatných parkovacích miest. Autobusové spojenie zabezpečujú linky 21, 25, 92 a úplné nová linka 123 spájajúca nákupné centrum s Dúbravkou a Lamačom. Do Bory Mall vás bezplatne odvezie aj kyvadlová doprava z Karlovej Vsi, Dúbravky a Lamača, alebo zo Stupavy cez Záhorskú Bystricu.

bory_exterier_night_07

PR správa



.
Toto je čítané

Odškodňovanie poľnohospodárov pre škody na plodinách nie je systémové

Klimatické zmeny spôsobené globálnym otepľovaním sa aj na Záhorí prejavujú čoraz častejšie.…

BM: Ustekana sobota