KIE Sydney Manly

Čo by ste tak povedali na atraktívne prázdniny a extra zábavu počas jazykových pobytoch v zahraničí?

Jazykové prázdniny v zahraničí sú pre deti skvelou cestou k tomu, aby sa zábavnou a pestrou formou zdokonalili v anglickom jazyku. Atraktívna krajina, noví priatelia zo všetkých kútov sveta, pestrý program voľného času a veľa nových zážitkov je ideálne miesto, kde všetkých zrazu baví učiť sa cudzí jazyk.

Prázdninový jazykový pobyt je zábava, kde konverzácie strieda zaujímavý program vo forme rôznych športových aktivít, spoločenského programu od výmyslu sveta a nespočetné množstvo rôznych výletov a exkurzií.

Jazykové programy v zahraničí je možné absolvovať už od 1 týždňa a sú určené pre deti a mládež vo veku od 9 do 17 rokov. Pre zabezpečenie kvalitného vyučovania a celkového komfortu sú deti rozdelené do menších skupín, podľa veku a znalostí anglického jazyka. Ubytovanie je možné zabezpečiť podľa individuálneho výberu buď v školskej rezidencii, hoteli alebo v miestnej anglicky hovoriacej rodine. Prázdninové jazykové pobyty v zahraničí prebiehajú počas celého leta. Stačí si vybrať termín, ktorý vám najlepšie vyhovuje.

Gostudy_Prazdniny_5

S GoStudy máte na výber prázdninové jazykové programy v Anglicku, Austrálii, Kanade alebo na slnečnej Malte.

Kurzy v Londýne a Kente sú určené mladým  študentom, ktorí sa túžia naučiť angličtinu a užiť si veľa vzrušujúcich chvíľ pri spoznávaní  hlavného mesta Veľkej Británie. Ponúkajú množstvo výletov do  miest ako je Cambridge, Oxford, Salisbury, Stonehenge, Brighton, exkurzií po historických pamiatkach a ďalších atrakciách, športové aktivity i večerný zábavný program.

Sydney City

Pobyty v mestách BournemouthSalisburyTorquay a Ramsgate ponúkajú mladým študentom úžasnú prímorskú atmosféru, nádherné zlatisté pláže a uvoľnenú priateľskú atmosféru. Bohatý spoločenský program zahŕňa rôzne športové aktivity, ako sú futbal, bedmington, volejbal, orientačný beh, plávanie, výlety na pláž, minigolf, bowling, ale aj drámu, tanec, filozofiu, módne prehliadky, exkurzie a výlety do okolitých miest.

Cairns

V úžasnom prázdninovom programe, ktoré ponúka naša škola v Ilfracombe, môžete zasa spojiť lekcie angličtiny s ďalšími voľnočasovými aktivitami podľa vlastného výberu. Okrem angličtiny absolvujete hodiny tenisu, golfu, futbalu, surfovania, streetdance, jazdy na koni, plážového volejbalu, rozmanitých akčných športov alebo strávite svoj čas exkurziami a spoznávaním anglického Devonu. Všetky uvedené lekcie sú vedené profesionálnymi trénermi a inštruktormi.
Pre tých z vás, ktorí chcú stráviť prázdniny na Floride a učiť sa anglicky, je ideálnym miestom Whittier College. Whittier College Campus je nádherný  rezidenčný areál mimo Los Angeles. Táto škola je plne vybavená, vrátane bazénov, tenisových kurtov, športových ihrísk a spoločenských priestorov. Poskytuje výborné zázemie pre študentov a lekcie sú prispôsobené pre každú skupinu a jazykovú úroveň študentov. Program je určený  pre študentov vo veku 12-18 rokov a ponúka kombináciu lekcií angličtiny v skupine a prispôsobenie štruktúrovaného štúdia. Súčasťou programu je aj bohatý plán  mimoškolských aktivít.

Patríte ku tým, ktorí by radi spojili svoje štúdium angličtiny s pobytom pri mori, leňošením na slnečných plážach a so všetkým ostatným, čo k letu patrí? Potom je tu pre vás Malta, stredomorský raj s bohatou históriou. Naša anglická škola v Slieme, najznámejšom meste Malty, ponúka študentom možnosť absolvovať kurzy angličtiny na vysokej úrovni a užiť si tento fascinujúci ostrov v Stredozemnom mori. Učte sa angličtinu v rušnom meste Sliema, známom pre jeho pobrežnú promenádu, kaviarne a exkluzívne ulice s mnohými butikmi. Relaxujte v hoteli Paradise Bay alebo vyskúšajte šnorchlovanie, surfovanie a veľa ďalších rozmanitých športov.

GoStudy_Prazdniny

Pozrite si našu kopletnú ponuku prázdninových jazykových kurzov na www.gostudy.sk.

PR správa


.
Toto je čítané

Odškodňovanie poľnohospodárov pre škody na plodinách nie je systémové

Klimatické zmeny spôsobené globálnym otepľovaním sa aj na Záhorí prejavujú čoraz častejšie.…

BM: Ustekana sobota