Polovica trestných činov na Záhorí sa stala v Malackom okrese. V jedinom z okresov tu zavraždili troch ľudí. Najvyššiu úspešnosť v objasnenosti trestných činov mali policajti v okrese Skalica 75%, nasledoval okres Senica 59% a najhoršie na tom bola polícia v Malackom okrese, kde objasnili len 46% tretsných činov.

Z pohľadu kriminality zhodnotil situáciu v okrese Senica zástupca riaditeľa OR PZ v Senici Peter Novák ako stabilizovanú. Pozitívne zhodnotil pokles kriminality a zvýšenie jej objasnenosti. Pozitívne hodnotil vývoj bezpečnostnej situácie v okrese Skalica aj riaditeľ OR PZ v Skalici Jozef Obuch. Výsledky, ktoré dosiahli policajti hodnotil ako najlepšie za posledných päť rokov existencie okresného riaditeľstva.

policia_auto_pomahat_a_chranit

“Výsledky, ktoré dosiahli obe okresné riaditeľstvá sú nielen výsledkami práce policajtov, ale aj občanov, ktorí sa pričinili o to, aby sa podarilo objasniť viaceré prípady a usvedčiť páchateľov.” zhodnotila výsledky kriminality pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota