16H50 Zvýšte opatrnosť na cestách
Polícia žiada vodičov, aby na cestách zvýšili opatrnosť a svoju jazdu prispôsobili stavu a povahe vozovky. Vodičov zároveň vyzývame, aby dbali na dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti medzi vozidlami a znížili rýchlosť. “Chodcov žiadame, aby na vozovku vstupovali až potom, keď sa presvedčia, že svojim pohybom na vozovke neohrozia seba, ani iných účastníkov cestnej premávky.” informoval Záhorí.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

hlavna_stanica_bratislava
Hlavná stanica Bratislava, Foto: facebook.com/sme.sk

15H45 Niektoré vlaky už meškajú 90 minút
Železničná trať Devínska Nová Ves – Bratislava je neprejazdná. Na trať popadali stromy a poškodili trakčné vedenie. ŽSR momentálne pracuje na spojazdnení trate. Informovala agentúra SITA. Meškanie vlakov nájdete po vyhľadaní spojenia na: cp.atlas.sk

aktualne_informacie_foto_video

15H30 V teréne sú aj zazmluvnené traktory
Cestári v Trnavskom kraji majú v teréne všetku techniku a všetkých ľudí. Podľa riaditeľa Správy a údržby ciest Rastislava Noskoviča sú na cestách III. triedy aj zazmluvnené traktory od živnostníkov. Husté sneženie však podľa Noskoviča spôsobuje, že do desiatich minút po prejdení techniky je cesta opäť zasnežená. (Zdroj: SITA)

Šaštín-Stráže Foto: Jakub Matejovič
Šaštín-Stráže Foto: Jakub Matejovič

13H40 Vlaky na Záhorí majú len niekoľko minútové meškanie
Železničná spoločnost zatiaľ nezaznamenala väčšie meškania vlakov. Niekoľko minútové meškania sú v podobných poveternostných podmienkach normálne.

13H00 Výstraha SHMÚ druhého stupňa pre sneženie
Na Záhorí sa  očakáva výskyt sneženia, pri ktorom spadne 20 – 40 cm nového snehu. Uvedená výška nového snehu predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské aktivity (dopravu a pohyb osôb). Predpokladaná výška nového snehu je v danej ročnej dobe a oblasti bežná, ale môže spôsobiť škody menšieho rozsahu.


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo sa bude venovať úveru na modernizáciu mestskej bytovky

Zastupiteľstvo mesta Senica zaradilo do programu svojho štvrtkového (18.4.) rokovania rozhodnutie o…

BM: Ustekana sobota