Nielen mesiac marec je mesiac knihy, pre mladú slovenskú autorku zo Sekúl Kristínu Mišovičovú bol mesiacom knihy aj mesiac máj, kedy krstila svoj tretí román pre ženy LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ.
Za krst si vybrala príjemné „obývačkové“ prostredie kultúrneho centra my caffé v Moravskom Svätom Jáne, v spolupráci s ktorým pripravila “Babský deň”.

Nedeľné popoludnie (23. mája 2010) patrilo všetkým ženám, ktoré zatúžili spoznať mladú slovenskú autorku románov a popritom sa poradiť s vizážistkami nielen o líčení, ale aj radách ako si správne udržiavať vlasy a dozvedieť zaujímavosti o pedikúre, manikúre a nechtovom dizajne.


Pocta stať sa krstnou mamou nového románu Kristíny Mišovičovej LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ sa dostalo malačanke Karin Dinušovej, bývalej slovenskej majsterke v judo.

Ďalej: Objednajte si román LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ


A o čom je román LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ?

“Pomsta býva sladká… Ale je tomu vždy tak? Xénia odmalička vyrastala v tieni svojej staršej, krajšej a úspešnejšej sestry. Keď si nájde dobre platenú prácu v hoteli Mountain Valley, konečne sa môže vymaniť z područia rodičov, ktorí ju vždy podceňovali. Tu, v hoteli, stretáva i lásku svojho života, Alexandra. No práve vo chvíli, keď sa zdá, že už nič nemôže byť krajšie, život jej uštedrí tvrdú ranu. Muž, ktorému bezvýhradne dôverovala a ktorého nadovšetko milovala, čaká dieťa s inou ženou. Navyše so ženou, s ktorou Xéniu spája čosi oveľa viac… Ich zrada jej načisto zlomí srdce. Odrazu akoby všetky jej city odumreli a jej vnútro sa premení na kus ľadu. Vtedy zisťuje, aká sladká môže byť pomsta a aké nečakané uspokojenie a zadosťučinenie so sebou prináša. Tento pocit však netrvá dlho. Karta osudu sa obráti a ona pochopí, že jej následky sú niekedy oveľa bolestivejšie…”

Najviac krásy vydržalo na Babskom dni štyri hodiny a na záver odchádzali s dobrým pocitom a novým románom hádam všetky dámy a slečny, ktoré sa akcie zúčastnili. Takisto prajeme autorke veľa nápadov pri písaní ďalšieho už v poradí štvrtého románu.

Román LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ si už môžete zakúpiť vo všetkých dobrých kníhkupectvách, internetových kníhkupectvách, alebo priamo cez webstránku www.myego.sk/laska.

O autorke
Kristína Mišovičová, rod. Bertová, sa narodila v roku 1981 v Bratislave. V súčasnosti žije so svojím manželom a dvomi deťmi na Záhorí. V apríli 2008 vyšla vo vydavateľstve Motýľ jej prvotina pod názvom NEZABUDNI MILOVAŤ, v októbri 2008 druhý román s názvom KEĎ RAZ POCHOPÍŠ a v máji 2010 jej novinka LEN LÁSKA POZNÁ ODPOVEĎ.

Ďalej: Celá fotogaléria krstu na FACEBOOKu!

Foto: Jakub Matejovič


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota