Chceš spoznať zákulisie festivalu?Prihlás sa na Rudavu ako dobrovoľník!

Obľúbený letný festival Summerbeach Rudava 2010 (23.-25.júl, Rekreačné stredisko Rudava – Malé Leváre) opäť ponúka mladým ľudom jedinečnú šancu pomôcť pri organizácii jedinečného festivalu v strednej Európe v kategórii „šport a hudba“, spoznať zákulisie festivalu, dozvedieť sa niečo o jeho príprave, zažiť kopec zábavy, slnka, skvelej atmosféry a spoznať nových ľudí. Ak máte o toto všetko záujem, neváhajte a čo najskôr sa prihláste ako dobrovoľník na festival! Na rozdiel od „bežného“ návštevníka budete mať organizátorský vstup na festival a ubytovanie v špeciálnom Staff City „grátis“, taktiež vás festival nenechá „o hlade a o smäde“ a ako bonus dostanete okrem iného aj festivalové tričko! Tento rok príde na Rudavu rekordných 223 dobrovoľníkov. Upozorňujeme však, že počet miest je limitovaný a záujem každým rokom rastie závratnou rýchlosťou! Vybrať si môžete z viacero festivalových sekcií, od pomoci pri volejbalovom turnaji, v Pokec Zone až po Usporiadateľskú sekciu. A ak ešte nemáte program v termíne od 13.júla až 27.júla 2010, festival ponúka pre 20-30 ľudí aj niečo naviac – nezabudnuteľný 2-týždňový predfestivalový Prípravný kemp (Workcamp). Viac informácií, ako aj registračný formulár a podmienky nájdete v sekcii Staff na oficiálnej stranke festivalu www.rudava.sk.

Na letnej Rudave 2010 vystúpi na šiestich hudobným scénach vyše 200 slovenských i zahraničných účinkujúcich – CHINASKI, GET EXPLODE, TLESKAČ, Ska-pra šupina, Slobodná Európa, HUDBA Z MARSU, Ska2tonics, Vetroplach, Karpatské Chrbáty, Dorota Nvotová, PARA, Živé kvety a veľa ďalších. O nočnú zábavu sa počas dvoch nocí postarajú aj dj-i zo dji zo Slovenska, Česka, Rakúska, Maďarska, Slovinska, Grécka, Švédska a dokocna i z exotického Japonska.
Súčasťou tohtoročného festivalového mestečka bude aj oddychová zóna Kempingski v podobe stanového hotela s vlastnou recepciou a strážnou službou. Svoj stan si môžete rezervovať a viac info nájdete na www.kempingski.com.
Trojdňovú permanentku na Rudavu je možné si zakúpiť prostredníctvom predpredajnej siete Eventim.sk len za skvelých 14 €! Denná vstupenka na mieste bude stáť 12 €, permanentka 17 €.

Viac informácii nájdete na oficiálnej stránke festivalu www.rudava.sk.


.
Toto je čítané

Architektka Mária Dvorská: Senica má potenciál stať sa dobrým miestom pre život

Matkou umenia je architektúra. Bez vlastnej architektúry by naša civilizácia nemala dušu…

BM: Ustekana sobota