V tomto roku chystá niekoľko vystúpení, no tým najväčším bude s určitosťou koncert 20. júna na letisku v Holíči. Frontman Elánu Jožo Ráž bol vždy maximalista a ani teraz sa neuspokojí s málom. Počet návštevníkov bude mať podľa neho šesťcifernú hodnotu.

koncert_elan_holic

Do spomínaného megakoncertu v Holíči odohrá Elán ešte dve vystúpenia na zimných štadiónoch v Třinci a v Poprade. Strategická poloha miesta konania a open air scéna však vystúpenie chlapcov okolo Joža Ráža predurčuje na „jedno z najväčších hudobných podujatí posledných rokov na Slovensku“. Aj preto si frontman kapely trúfa na skutočne obrovskú návštevu, čo povedal aj v relácii RTVS, kde splnil sen chorému chlapcovi, veľkému fanúšikovi Elánu, s ktorým sa osobne stretol a pozval ho do Holíča. „V júni je dôležitý koncert v Holíči. Bude to monsterkoncert a príde tam aspoň 100-tisíc ľudí,“ povedal Ráž v relácii Nečakané stretnutia.

Letisko v Holíči je už niekoľko rokov dejiskom najväčšieho československého festivalu Cibula Fest, kam pravidelne v júli prichádzajú tisícky ľudí z Česka i Slovenska, pretože sa nachádza v tesnej blízkosti hraníc medzi obomi krajinami. Elán sa považuje za československú kapelu a naozaj ho milujú tak doma, ako aj u našich západných susedov a Eláni si nevedia vynachváliť spojenie oboch publík na jednom koncerte. „Toto miesto vynikajúco zapadá do konceptu produkcie manažmentu kapely. Bude to výnimočný koncert s výnimočnými fanúšikmi,“ povedal Vladimír Moško z manažérskej agentúry skupiny.

Kapela pricestuje do Holíča v plnej zostave s približne 100-minútovým koncertným programom Elán Best of vol. 2. Na československých hraniciach tak odznejú slávne hity ako Voda, čo ma drží nad vodou, Csaba neblázni, Nie sme zlí, Stužková, Sestrička z Kramárov, Kaskadér a mnoho ďalších notoricky známych skladieb.

Vstupenky na koncert je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk

Záhorí.sk je mediálny partner podujatia.


.

BM: Kralici