Chcel odcudziť medené káble. Seničan rozbil sklo na výhernom automate. Vykradol kaderníctvo v Skalici.

Chcel odcudziť medené káble
Polícia obvinila z prečinu pokusu krádeže 43 ročného muža z Prieval. V skorých ranných hodinách vo štvrtok rozplietol na zadnej bráne liehovaru reťaz na bráne. Vošiel do objektu, kde chcel odcudziť medené káble. Tie však nenašiel a na ceste von z objektu pri aute ho následne zadržala hliadka polície. Muž sa k úmyslu krádeže priznal a preto mu bolo vznesené obvinenie, aj keď nespáchal žiadnu škodu. Teraz mu hrozí až dvojročné väzenie.

Seničan rozbil sklo na výhernom automate
Polícia obvinila z trestného činu poškodzovania cudzej veci 25 ročného mladíka zo Senice. V pondelok vo večerných hodinách v Senici na zimnom štadióne muž počas hry na výhernom automate úmyselne rozbil dotykové sklo v hodnote v 400 €. Obslužný personál ihneď privolal políciu, ktorá mladíka zadržala. Za jeho protiprávne konanie mu teraz hrozí jeden rok väzenia.

Vykradol kaderníctvo v Skalici
Polícia obvinila vo štvrtok z trestné činu krádeže 23 ročného mladíka zo Skalice. Začiatkom júna v nočných hodinách vypáčil okno na cukrárni v Skalici. Vošiel dnu, odkiaľ sa cez spojovaciu chodbu dostal do kaderníctva. Tu odcudzil laky a farby na vlasy, gély na nechty, strihacie mašinky a UV lampy. Majiteľke kaderníctva krádežou spôsobil škodu vo výške 1140 €. Polícia muža vypátrala a obvinila z uvedeného činu. Za jeho konanie mu teraz hrozí až dvojročné väzenie.

Luboš Homola


.

BM: Ustekana sobota