Chalani nepoznajú výhovorky a makajú na sebe čo to dá. MMA – šport v ktorom sa vyhráva zo cťou a prehráva s pokorou.

fight_club_sastin_straze

Nie je to tak dávno čo mladý Ján Černoch v Bratislave na lige MMA SLAM6 vyhral vo svojom MMA zápase už za 25 sekúnd na TKO. Na nasledovnej akcii MMA SLAM7 odzápasil dva zápasy a obidva víťazne v prvom kole. To značí, že aj v malom mestečku ako je Šaštín sa dá pripraviť na zápas, keď je disciplína a kvalitné tréningy. Chalani trénujú v kultúrnom dome, časti mesta Stráže. ,,Vždy sa zíde dobrá skupina ľudí, ktorý majú chuť trénovať a zlepšovať sa‘‘, povedal Patrik Vavrovič, ktorý MMA tréningy vedie. Chalani sa momentálne pripravujú na nadchádzajúce zápasy.

,,Máme chalanov, ktorý chodia na zápasy a tí majú skutočne tvrdé tréningy. Chodíme do Bratislavy na spáringy, kde trénujeme so špičkou MMA na Slovensku a pred zápasom máme dvojfázové tréningy. Ale chodia ku nám aj ľudia, ktorý trénujú aby si zlepšili postavu, nabrali fyzičku a naučili sa boxovať,, dodáva Patrik. Nedávno navštívil klub majster sveta v thajskom boxe Erik Kosztanko a priučil chalanov novým technikám. Najbližšia akcia, na ktorej sa chalani zúčastnia bude ďalšie kolo ligy MMA SLAM8, na ktorej keď Černoch vyhrá, pôjde o opasok amatérskeho majstra Slovenska v MMA, ale nepredbiehajme. Tréningy pre začiatočníkov majú vo Fight clube Šaštín 3x do týždňa, vždy pondelok, streda, piatok o 18:00.

Ak by si chcel prísť na tréning, tak viac info nájdeš na facebooku, na stránke Fight club Šaštín – Stráže, nábor je celoročný.

Fight club Šaštín


.

BM: Festival Záhrad