Na hraniciach medzi oboma krajinami, na letisku v Holíči, už o necelé tri mesiace vypukne jedno z najväčších hudobných open air podujatí na Slovensku. Po uplynulých silných ročníkoch sa v termíne 23. – 25. 7. chystá ešte väčšia smršť zábavy, ako tomu bolo v minulosti.

lucie_bila_arakain_cibula_fest
Lucie Bílá a Arakain

Oproti vlaňajšku pribudne v areáli ďalšie pódium a popri hlavnom, rockovom a Cool aréne, zažije premiéru aj country zóna so všetkým, čo k Divokému západu patrí. Medzi potvrdenými hlavnými kapelami figurujú také skupiny ako Wanastowi Vjecy, ArakainLucie Bílá, Walda Gang, Zóna A, Konflikt, Karpina, Tereza Kerndlová, Dymytry, Tristana, Zoči Voči, Medial Banana, Švihadlo, ale tiež dídžejské hviezdy ako Robert Burian či EKG a mnohí ďalší. To však nie je všetko. Dve veľké festivalové hviezdy plánujú organizátori ohlásiť až o niekoľko týždňov.

walda_gang_cibula_fest
Walda gang

Po minuloročnom zahraničnom hosťovi, ktorým bola nemecká synthpopová legenda Alphaville, sa organizátori rozhodli aj tento rok zaradiť do programu medzinárodnú špičku. „Program už máme takmer definitívne skompletizovaný, v niektorých prípadoch, ako napríklad aj pri zahraničnom hosťovi, sa riešia už len detaily. K už avizovaným československým headlinerom pribudnú ešte dve špičkové kapely zo slovenskej TOP desiatky, o ktorých budeme informovať neskôr. Teší nás, že sa Cibula Fest z roka na rok rozširuje a zvyšuje záber rozmanitosti. Priestor dostanú aj handicapovaní umelci, charitatívne projekty a zorganizujeme tu aj turnaj vo veľmi netradičnom športe,“ prezradil organizátor Cibula Festu Vladimír Chrenka. Festival si už dávnejšie našiel svoje pevné miesto medzi najlepšími hudobnými festivalmi na Slovensku a každoročne ho navštívi viac ako 10-tisíc ľudí.

Wanastowi_Vjecy_cibula_fest
Wanastowi Vjecy

Vstupenky v predpredaji za zvýhodnenú cenu je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Záhorí.sk je mediálny partner podujatia.


.

BM: Festival Záhrad