Seničania sa s ňou rozlúčia naozaj originálne a to 24 hodinovou štafetou v plávaní. Autorom tohto nápadu je Jaroslav Fodor, ktorý už v minulosti zorganizoval štafetu v leňošení na 1. Mája. Štafeta sa uskutoční vo štvrtok 30. apríla od 9-tej hodiny a plávať sa bude počas celého dňa i noci do 1. mája do 9-tej hodiny.

mestska_plavaren_senica2
Plaváreň po plánovanej rekonštrukcii

Štafety sa zúčastní i sám primátor mesta Branislav Grimm i zástupcovia primátora Ján Hurban a Martin Lidaj. Prihlásili sa školy, organizácie, občianske združenia, rodiny, páriky a rôzne firmy.

Na plavárni budú v tento deň vyhradené 2 dráhy, kde bude prebiehať štafeta. Plávať sa bude podľa časového rozvrhu. Do štafety však bude zaradený každý, kto príde do plavárne aj bez zapísania do poradovníka. Za danú skupinu môže odplávať 1, 2, 3, až 10 plavcov. Pre účastníkov štafety bude vstup do bazéna zdarma. Voľný vstup bude platiť na ½ hod. plávania. Ak bude chcieť účastník na plavárni zostať dlhšie, dostane zľavu 50% z aktuálneho vstupného, ktoré je teraz 50 centov za hodinu.
Účastníci budú zaradení do žrebovania o rôzne ceny a každý dostane diplom ako spomienku. Neváhajte a pridajte sa k účastníkom 24 hodinovej štafety v plávaní. Senická plaváreň si určite takúto rozlúčku zaslúži. Tešíme sa už teraz na jej nový šat.

Ďalej: Rozpis 24 hodinovej štafety

Martin Filip


.

BM: Festival Záhrad