Aj vy ste skákali cez gumu, milovali žuvačky Pedro a kupovali si zmrzlinu za 3 koruny? Každá generácia spomína na obdobie svojho detstva a „mládí“ inak, no všetci máme pri tom rovnako zasnený pohľad. Unikátnu príležitosť nostalgicky si zaspomínať na obdobie 70., 80. a 90. rokov prinesie už čoskoro jedinečné turné legiend československej hudobnej scény!

zlate_dobre_casy_senica

Speváčka Naďa Urbánková, duo Kotvald & Hložek a skupina Maduar to spolu roztočia na výnimočnom trojkoncerte Zlaté Dobré Časy. Turné sa začína 11. mája v Košiciach a má v pláne 20 zastávok. Takáto udalosť sa tak skoro nebude opakovať.

nada_urbankova_Zlate-Dobre-casy_senicaZlaté sedemdesiate s Naďou Urbánkovou
Speváčka s veľkými okrúhlymi okuliarmi a ešte väčším hlasom bola na vrchole svojej slávy v 70-tych rokoch. Rovnako dobre vedela precítiť zimomriavkový duet s Jiřím Grossmannom Drahý můj, ako aj poetickú skladbu Závidím či roztopašnú pieseň Blonďák s červenou bugatkou. Zamatový hlas Nadi Urbánkovej jej päťkrát vyspieval Zlatého Slávika, avšak svoj talent prejavila aj ako nadaná divadelná a filmová herečka, moderátorka či spisovateľka. Toto si rozhodne nemôžu nechať ujsť všetci, ktorým pri klasických hitoch fenomenálnej českej speváčky vlhnú oči!

kotvald_hlozek__Zlate-Dobre-casy_senicaBláznivé osemdesiate s Kotvaldom a Hložekom
Chlapčenský šarm, unikátne tanečné kreácie a obrovská dávka pozitívnej energie – to sú tri najväčšie zbrane legendárnej dvojice z 80-tych rokov. Vedeli ste, že megahit Petra Kotvalda a Stanislava Hložeka Holky z naší školky je najpredávanejšou nahrávkou v histórii československého hudobného priemyslu? Niet sa čo čudovať, veď dodnes roztancuje a rozospieva niekoľko generácií fanúšikov. Lámači ženských sŕdc majú na konte aj hity ako Diana, Bílá královna či Můj čas, ktorý naspievali spolu s Hanou Zagorovou. Kotvald a Hložek sa na Slovensku objavia ako spevácka dvojica prvýkrát po 30 rokoch! Takáto príležitosť sa už nemusí opakovať.

maduar_Zlate-Dobre-casy_senicaTanečné deväťdesiate s Maduarom
Keď skupina Maduar bodovala so svojím prvým singlom I Feel Good na popredných priečkach hitparád, ešte netušila, že ju čaká zlatá éra plná hitov, ocenení a platinových či zlatých platní za predaj nosičov. Prvá slovenská „dancefloorová“ skupina v 90-tych rokoch vďaka hitom Do it, Hafanana alebo Anjel vypredávala diskotéky a štadióny. Ste zvedaví, ako to dokážu roztočiť bratia Matyinkovci v roku 2015? Minulý rok na výnimočnom comebackovom koncerte v Rimavskej Sobote skákalo pod open-air pódiom niekoľko tisíc ľudí! Ako jediných slovenských zástupcov si ich vybral aj David Hasselhoff pre svoj retro koncert v Orechovej Potôni. Neopakovateľná atmosféra zaručená!

Ďalej: Zakúte si lístky už teraz v predpredaji

Záhorí.sk je mediálny partner podujatia.


.

BM: Festival Záhrad