BC RTJ reprezentovali traja boxeri. V hmotnosti do 62 kg, starší žiak, Marian Ružička BC RTJ sa stretol s boxerom z K.O. Brno, Milošom Beránkom. Malačan duel prehral v 1. kole TKO po údere na “solar”.

box_malacky_morava

V hmotnosti do 66 kg, starší žiak, Adam Janto, BC RTJ sa stretol s boxerom Štepánom Sedláčkom z DTJ Prostějov. Náš Adam prekročil laná ringu ešte len druhý krát, pričom jeho vekovo mladší a ďaleko skúsenejší súper už 29 krát. (Tréneri súhlasili s týmto štartom pretože hoci bol malačan starší o rok bol menej skúsený ako jeho súper, takže sa pomer síl vyrovnal). Po náročnom dueli, kde si chlapci nič nedarovali určili rozhodcovia nerozhodný výsledok, hoci viacero prítomných trénerov videlo jasného víťaza práve malačana.

V hmotnosti do 54 kg, mladších dorastencov nastúpil za BC RTJ Manuel Šomorjai. Jeho súperom mu bol domáci borec z BC Sokol Těmice, Martin Fatěna. Duel bol vedený v bojovnom a veľmi vysokom tempe na oboch stranách. Bol to ich druhý vzájomný duel z ktorého aj tento krát vyšiel víťazne Manuel Šomorjai z BC RTJ.

Ali Reisenauer
tréner BC RTJ


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota