StreetFest Malacky sa blíži. 12. ročník pre Malačanov a Záhorákov populárneho podujatia sa opäť po roku presúva do Zámockého parku. Podujatie sa uskutoční v sobotu 3. 7. 2010 a opäť sa stane minimálne na jeden rok jednodňovým festivalom.

Organizátori sa rozhodli po rokoch opäť prejsť k jednému dňu a vrátiť sa k športovej časti a hudobnej časti len na jednom pódiu. Samotný StreetFest bude prebiehať na hádzanárskom ihrisku a v jeho blízkom okolí. Od rána bude na 8 ihriskách prebiehať finále celoslovenskej Streetball Tour 2010, ktorá sa odohráva postupne v 8 mestách Slovenska a samotný vrchol podujatia bude práve v Malackách na StreetFeste. Víťazi hlavných kategórií majú zaručený postup na svetové finále v Moskve a na zápasy NBA Tour 2010, ktoré sa uskutoční na jeseň v Európe.

Vo večerných hodinách sa predstaví v hudobnej časti 6 známych slovenských a českých skupín a interpretov. Headlinerom večera bude určite skupina Desmod a Hex, pre vyznávačov hip – hopu bude vystupovať slovenský kráľ tejto scény Patrik Vrbovský , známy ako Rytmus. Českú scénu bude zastupovať veľmi nádejná a v Čechách aj veľmi populárna a úspešná skupina Charlie Straight.Na StreetFeste nebude chýbať aj punk v podaní starej dobrej klasiky Zóny A a malackých hudobníkov budú reprezentovať „navrátilci“ na slovenskú rock popovú scénu – skupina AC+, ktorá v týchto dňoch vydáva nové album.

Lístky budú v predpredaji od 21.6. a organizátori sa tento rok rozhodli pre symbolické vstupné – v predpredaji 6 euro a na mieste 9 euro.

Vstupenky sa budú dať kúpiť v Knihe Lubica, v Malackom Kultúrnom domčeku /kino/ a v Caffe 23.


.

BM: Ustekana sobota