Začiatok letnej sezóny patrí v nákupno-zábavnom centre Bory Mall výhodným nákupom. Na zľavy tam natrafíte vo väčšine vašich obľúbených obchodov, ako je Mango, H&M, Lindex, Reserved, Mohito a iné. Keďže letný outfit by nebol kompletný bez pekných a pohodlných topánok, krásnej kabelky či bižutérie, zlacneli sme aj tie. Humanic, CCC, Baťa, Sketchers, Deichmann, Office shoes aj Reno ponúkajú zvýhodnené ceny na takmer všetok svoj sortiment.

bory_mall_jul_700x400px

Bory Mall sa na deti nikdy nezabúda – aj detské oblečenie a obuv nakúpite za príjemnú cenu, napríklad v Idexé. Športové potreby, nafukovací bazén alebo hoci aj raft dostanete teraz so zľavou v Intersporte.

Po vyčerpávajúcich nákupoch si doprajte oddych v príjemnej kaviarni. Ušetríte aj na občerstvení. Originálne kaviarne či malé bistrá ponúknu aj najnáročnejšiemu zákazníkovi nielen osviežujúce letné limonády či zmrzlinu najrôznorodejších príchutí, ale aj kvalitnú kávu, skvelé domáce koláče, sendviče či palacinky. Objednajte si napríklad orechové waffle s chutnými prílohami v La Maison des Waffle, ktoré vás okrem hriešnej chuti prekvapia aj príjemnou cenou.

Psie kusy aj výstava mačiek
Ak ešte nemáte na leto plány, ale nechce sa vám sedieť doma, príďte sa zabaviť k nám. S deťmi v každom veku môžete objavovať nielen atrakcie v Buppi Detskom svete, ale aj spôsoby ako si z odpadového materiálu vyrobiť zvieratko. Hravé dielne Recykluj a bav sa čakajú na vás už cez víkend 11. až 12. júla, a to od 10 do 19 hod. Naviac, ak máte naviac radi psíky, nevynechajte ani tanečné vystúpenie psích kamarátov Saši Vávrovej, Herbieho, Dobyho a Yasi, ktorí budú svoje psie kusy predvádzať v ten istý víkend, a to od 16 do 19 hod. Ak máte radšej mačičky, nezabudnite si do kalendára poznačiť víkend 1. a 2. augusta. V Bory Mall sa totiž bude v rámci Medzinárodnej výstavy mačiek súťažiť o najkrajšieho mačacieho miláčika. Okrem toho, všetkým loptošom je určený víkend 18. a 19. júla, kedy Bory Mall ovládnu loptové hry. Že neviete čo je sixball? Nevadí, v Bory Mall vám túto novú slovenskú hru nielen ukážeme, ale budete si ju môcť aj sami zahrať!





.

BM: Kralici