Tento rok je Akadémia prázdninový maratón! Všetko je zadarmo, treba si len priniest pitie a desiatu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

pondelok 27. 7. od 9:00 do 13:00
Učíme sa maľovať na stenu, od A do Z. Máme k dispozícii jednu veľké stenu, veľa farieb a štetcov. Dokáže to každý. Stretneme sa pri Spoločenskom dome. Maľba sa bude odohrávať na adrese Záhradná 543.

utorok 28. 7. od 9:00 do 13:00
Hráme sa s farbami a tvarmi, čaká nás veľký maliarsky experiment. Maľba rukami, nohami, polievaním, hádzaním, behaním… Maľovať budeme na trávniku pri rybárskej chate, stretneme sa pri Špeku.

streda 29. 7. od 9:00 do 13:00
Spoznávame svoj región, alebo virtuálna „Špacírka Záhorím“. Kultúra, remeslá a príbehy. Maľujeme si originálne tričká na toto leto. Pracovať budeme v Spoločenskom dome. Stretneme sa pri Spoločenskom dome.

štvrtok 30. 7. od 9:00 do 13:00
Ako sa správať v prírode, čo všetko môžeme spoznávať. Porozprávať o prírode prídu aj poľovníci. Budeme tvoriť recyklosochy a zapojíme sa do veľkej poľovníckej súťaže. Zabávať sa budeme na poľovníckej chate. Stretneme sa pri Spoločenskom dome.

piatok 31. 7. od 9:00 do 13:00
Prázdninovú Akadémiu ukončíme spoločným piknikom pri „bunkroch“, dozvieme sa o ich histórii. Budeme mať prezentáciu práce policajných psov aj požiarnikov. Čakajú nás hry a súťaže. Stretneme sa pri Špeku.

Denisa Bogdalíková


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo sa bude venovať úveru na modernizáciu mestskej bytovky

Zastupiteľstvo mesta Senica zaradilo do programu svojho štvrtkového (18.4.) rokovania rozhodnutie o…

BM: Ustekana sobota