Na štyroch pódiach sa spolu predstavili stovky účinkujúcich zastupujúcich populárnu hudbu, hip-hop, rock, punk, metal, reggae, či v neposlednom rade country.

Festival začal vo štvrtok, kedy si najväčšiu pozornosť návštevníkov zaslúžila bratislavská punková kapela Zóna A. Na druhý deň na hlavnom pódiu ľudia najviac ocenili koncerty kapiel Wanastovi Vjeci a Horkýže Slíže, no a na hip-hop pódiu dostal účastníkov do varu Ego, ktorý v programe nahradil Rytmusa. Ten sa deň pred koncertom ospravedlnil, že z pracovných dôvodov ruší všetky tohtovíkendové koncerty. V sobotu krátko po ôsmej hodine festival vyvrcholil vystúpením kapely Arakain spolu s najväčšou hviezdou podujatia Luciou Bílou.

Lucie Bílá - foto: Záhorí.sk
Lucie Bílá – foto: Záhorí.sk

Okrem bohatého hudobného programu si návštevníci prišli na svoje vďaka sprievodným programom, z ktorých stojí za zmienku napríklad premietanie filmov o Vinnetouovi, ako pocta zosnulému Pierrovi Briceovi.

Zóna A - foto: Záhorí.sk
Zóna A – foto: Záhorí.sk

Cibula Fest bol opäť lepší, opäť väčší, opäť vystúpilo viac účinkujúcich, opäť prišlo viac návštevníkov. Už teraz sa tešíme na ďalší rok a veríme, že sa organizátorom podarí pomyselnú laťku posunúť zase o niečo vyššie.


.
Toto je čítané

Poľnohospodárov na Záhorí trápia časté a prudké zmeny počasia

Tohtoročná zima bola veľmi krátka a mierna. Počas nej nestihla vymrznúť pôda a vymrieť…

BM: Ustekana sobota