Víkend 29.-30.8. bude v Bory Mall patriť Zľavobraniu.

Bory_August_fb_post_1200x900

Odolá im len málokto, pravidelne sú všade okolo nás, ale na konci Augusta tu ešte neboli . Reč je o jedinečných zľavách, a to aj na nové kolekcie oblečenia, kozmetiky alebo najmodernejšej elektroniky. Nenechajte si ujsť jedinečné Zľavobranie v Bory Mall. Všetky módne maniačky, ale aj deti a páni si prídu na svoje. Všetko čo potrebujete je chuť nakupovať a zľavové kupóny, ktoré si stiahnete TU.

Módne vychytávky tejto jesene za menej peňazí
Ak ste aj vy posadnutá slabosťou pre svoj šatník, tak z obchodov svojich obľúbených značiek, ako Mohito, Reserved či Terranova odídete teraz s 20% zľavou. Nezabudnite ani na módne doplnky a šperky, ktoré si až so 40% zľavou vyberiete v  predajniach Klenonty Aurum alebo XENOX. Ak preferujete praktickosť, určite vás oslovia najnovšie kolekcie, ktoré vás vyzbroja proti sychravému jesennému počasiu, zlacnené až o 20 %. Tie nájdete najmä v športových predajniach ako A3 SPORT, Adidas, Nike, ale i v predajniach s obuvou značiek CCC, ECCO Shoes či WOJAS.

Pre školákov nakúpite lacnejšie
September a s ním aj škola sa nezadržateľne blíži. Neviete si rady, čím všetkým vyzbrojiť svojho malého školáčika a hlavne, kde to bude lacnejšie? V Bory Mall sme na to mysleli a vy tak teraz máte šancu nakúpiť napríklad nové prezuvky so zľavou 20% v Reno alebo lacnejšie zošity s rovnakou zľavou vo FaxCopy.

Si moderný študent, ktorý sa v novom školskom roku nezaobíde bez najmodernejšej techniky?
Tak využi možnosť výhodných ponúk a vyber si spomedzi najmodernejších notebookov či smartfónov v predajniach Lenovo, Samsung a LG.

Tešíme sa na vás na najväčšom Zľavobraní sezóny!




.
Toto je čítané

Na diaľnici D2 pri Kútoch platí dopravné obmedzenie

Od pondelka (22. 4.) 10.00 h bude v úseku medzi 4,9. a…

BM: Ustekana sobota