Nastup-boxerov-malacky
Nástup boxerov

Turnaj mladých nádejí bol určený pre najmladšiu vekovú kategóriu boxerov, mladších a starších žiakov vo veku od 8 do 14 rokov.

Lekárkou prehliadkou a vážením prešlo dovedna 27 boxerov hoci nahlásených bolo 37.
Neúčasť desiatich z nich bola rôzna. Neiktové oddiely mali zranených chlapcov a niektoré nezohnali financie na vycestovanie.

Napokon bolo utvorených 12 dvojíc, kde diváci, hoci sa jednalo vo väčšine prípadov o začiatočníkov videli zaujímavé bojovné duely. Niektorí chlapci výškovo nedočiahli ani po vrchné laná ringu.
Domáci oddiel BC RTJ malo zastúpenie len jedného boxera. V hmotnosti do 72 kg sa predstavil Marian Ružička (BC RTJ) a jeho súperom bol favorizovaný Viktor Kišš z (BC GG Levice). Duel napokon skončil tesným verdiktom 1:2 v prospech Levičana.

Ali-Reiseauer-Marian-Ruzicka-Robert-Izakovic-Dusan-Bobek-box-malacky
Zlava Ali Reiseauer Marian Ružička najsluš.boxer, Robert Izakovič najbojov. boxer, Dušan Bobek najtech. boxer a jeho

Z druhého malackého oddielu ABC Malacky bolo zastúpenie tiež len jedného boxera Róberta Izakoviča, v hmotnosti do 59 kg, ktorý svojho súpera Roman Jančoviča z BC Ružinov 821, zdolal verdiktom 3:0 na body.
Tak ako je zvykom v Malackách boli vyhodnotení najlepší jednotlivci.
Najtechnickejším boxerom sa stal Dušan Bobek z Boxerskej akadémie Trnava.
Najbojovnejším boxerom sa stal Róbert Izakovič z ABC Malacky.
Perličkou tohto turnaja bolo upomienkové ceny pre najslušnejšieho a najsmutnejšieho boxera.
Najslušnejším sa stal Marian Ružička z BC RTJ Malacky.
Najsmutnejším, Martin Rusín z SK box Třeboň.

Podujatie podporili nasledovné kluby z Moravy: Sport klub Prostějov, SUS Boxing Krnov, SK Boxing Třeboň, Škola boxu Ostrava, BC Mistřín
Zo Slovenských oddielov: ŠKP Bratislava, ŠKB Komárno, BC GG Levice, ABC Malacky, BA Trnava, BC Veľké Kozmálovce, BC Ružinov a domáci BC RTJ Malacky.

BC RTJ Malacky chce touto cestou poďakovať sponzorom podujatia: Mesto Malacky, RF, spol. s r.o., Obuk Slovensko a Slovenskej federácii boxu.

Mediálnymi partnermi podujatia boli: media Malacky, emTV, Malacko, Pezinsko, Skalicko, Záhorácke rádio, MY Záhorie, Záhorák, internetové noviny www.zahori.sk, okolité mestské a obecné rozhlasy.
Ďakujeme.

Ali Reisenauer


.
Toto je čítané

Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 km/h

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu. Za prekročenie…

BM: Ustekana sobota