Skalické dni už tradične začínajú v piatok od 10:00. Počas celého dňa je pre návštevníkov pripravený bohatý program. Môžete si pozrieť vystúpenie skupiny Vinohrad, TNT, tanečnej skupiny Taxis. Záver tohto dňa je venovaný ohňostroju, ktorý vypukne o 20:40 hod.

skalicke_dni_2

Počas soboty Skalické dni predstavia širokú ponuku programu a rôzne vystúpenia, kde si každý návštevník nájde to svoje. Program bude prebiehať na 4 scénach. Doobeda je Veľká scéna venovaná dychovým hudbám. Tradíciou Skalických dní je príhovor primátora mesta Skalica spojený s historickým sprievodom a odovzdávaním kráľovských listín. Večer sa na Veľkej scéne predstavia skupiny Ready Kirken, Mandrage, Desmod. Sobota bude patriť aj tým najmenším, na Detskej scéne sa deti môžu tešiť na rozprávku – Divadlo Vež, vystúpenie ZUŠ – Taxis, Dady, Mia pre deti ,,farbičky.“ Fun scéna bude patriť modernej hudbe. Tu si môžete vychutnať interpretov ako The Rocksberry, Finger, Junkies, Adiss, Atmo music resi, Kali. Pre milovníkov folklóru je na Ľudovej scéne pripravená CM Galan.

Nedeľný deň už ráno ožíva jarmočnou atmosférou. Na Veľkej scéne začíname odovzdávaním dožinkových vencov. O hlavný hudobný zážitok sa postará skupina Duo Kamelie a Josef Laufer. Záver nedele patrí sprievodcom mesta Skalica, ktorí počas letnej turistickej sezóny pracovali v pamiatkach mesta a predstavovali návštevníkom bohatú históriu Skalice. Detská scéna v nedeľu ponúka vystúpenie tanečnej skupiny Taxis, Dady, zaujímavé rozprávky a na záver vystúpi Mia pre deti koncertom pod názvom ,,hudobný kalendár.“ V nedeľu bude Ľudová scéna patriť ľudovej hudbe ĽH Pláňava.

Počas Skalických dní je pripravený takisto bohatý sprievodný program. Môžete sa tešiť na 13 sprístupnených pamiatok, detský kútik vo Františkánskej záhrade.

Počas Skalických dní na Vás čakajú nezabudnuteľné zážitky v podobe tradícií, hudby, tanca, výstav, športových podujatí a zábavy pre všetky vekové kategórie. Skalické dni sú v znamení tradícií spojených s modernými vystúpeniami, ktoré prinášajú návštevníkom kultúrne vyžitie, oddych a dobrú atmosféru.


.

BM: Ustekana sobota