Príbeh Out of control oslavuje 5 rokov od prvotnej myšlienky Richarda S, ktorý natoľko ovplyvnil mladých ľudí v širokom okolí, že si OOC party vytvorila po ďalšie roky svojich skalných fanúšikov. Rišo bol človek, ktorý položil základný kameň Out of control – posolstva , ktoré sa jeho priatelia snažia posúvať dopredu. Preto je multižánrová party OOC predovšetkým o komunite ľudí.

emesje-ooc-party

5 rokov je dlhé obdobie a sme veľmi radi, že sa u nás vystriedali svetové producentské mená ako B-complex, L plus, Jimmy Pé, jeden z organizátorov najväčšieho dnb festivalu v Európe Let it Roll – Kato, Bifidus, Pixie, Philip TBC a mnohí ďalší. Artists – DJs bolo určite veľa, keďže septembrové narodeninové vydanie bude 16. v poradí. Samozrejme veľká vďaka patrí ľudom, ktorí na OOC vždy radi prídu a šíria tak myšlienku ďalej.
Na podporu hudby a kreatívnych ľudí vznikol projekt eMSJe-radio. V septembri bude presne rok od spustenia webu – priestor pre ľudí, ktorí majú v živote svoju víziu a venujú sa hlavne tomu čo ich naozaj napĺňa. Od hudobných setov, fotografií z rôznych kútov sveta cez tematické blogy, reporty či recenzie na knihy a filmy ponúka web eMSJe-radia široké spektrum možností vidieť svet inak ako nám ho podsúvajú mainstreamové média.
Piatok 18.9 si zapíš do kalendára, zober felákov a príď s nami na piate výročie najväčšej klubovej multižánrovej party
na Záhorí.

Headlinerom večera bude slovenský trap producent Komander a hip-hopová partička SEdláci, ktorým pravé v týchto dňoch vychádza nový album FURT.

Tešíme sa, vidíme sa!


.
Toto je čítané

Odškodňovanie poľnohospodárov pre škody na plodinách nie je systémové

Klimatické zmeny spôsobené globálnym otepľovaním sa aj na Záhorí prejavujú čoraz častejšie.…

BM: Ustekana sobota