Po letnej prestávke počas júla sa opäť všetci naladili do tempa počas augustového tanečného sústredenia na Dobrej vode a vedia, že prichádzajú na rad ďalšie tvrdé tréningy a výzvy. V nasledujúcich mesiacoch ich čakajú dôležité súťaže v zahraničí, presnejšie Svetový pohár Disco Dance v Ostrave. 24.-27.9., kde sa pokúsia zabojovať v kategóriách deti, juniori, dospelí (HVK) a potom Majstrovstvá sveta Disco Dance v nemeckom Bochume, 8.10.-11.10., kde navyše ukážu svoju schopnosť aj HVK2, teda kategória tanečníkov nad 26 rokov – zväčša rodičia a bývalí Sonňáci. Všetci zo skupiny dúfajú, že tak ako na pohárových súťažiach, Majstrovstvách Slovenska Disco Dance v Bratislave a Majstrovstvách Európy Disco Dance v Orebro (Švédsko), ktoré absolvovali v priebehu mája a júna, sa im podarí dosiahnuť ďalšie úspešné výsledky a v najlepšom prípade medailové umiestnenia aj teraz.

sonny_senica

Samozrejme nemôžeme zabudnúť spomenúť prípravy na tradičný koncert skupiny SONNY, ktorý bude už 25. v poradí a bude sa konať 16.11.2015 v Mestskom kultúrnom dome v Senici. Predstaví sa vám viac ako stovka tanečníkov, od najmenších prípraviek až po dospelých.

Tešíme sa na všetkých tanec-obľubujúcich ľudí, srdečne Vás pozývame a dúfame, že si prídete vychutnať tú obrovskú energiu veľkej SONNY rodiny!

Dievčatá zo skupiny HVK (hlavnej vekovej kategórie) sa okrem tréningov stihli zapojiť aj do internetovej súťaže Mysli na pohyb, kde chcú zvíťaziť s fotkou z ich najobľúbenejšej aktivity vo voľnom čase.

Podporte ich kliknutím na fotku a následným kliknutím na políčko “HLASOVAT”!

sony_senica_sutaz

Súťaž trvá do soboty 19.9. do 22:00. Dievčatá vám sú vďačné za každý jeden hlas.

Beka Michalicová


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota