BC RTJ Malacky reprezentovali piati boxeri z ktorých v kat. st. žiakov Marian Ružička v hmotnosti do 67 kg a v kat. st. dorastencov, Radoslav Irha v hmotnosti do 69 kg, nenašli súperov.

Manule-Šomorjai-v-modrom-BC-RTJ-box-malacky
Manel Šomorjai v modrom

V kat. ml. dorastencov nastúpil za BC RTJ Manuel Šomorjai v hmotnosti do 57 kg. jeho súperom bol boxer z TJS Spišská Nová Ves, Samuel Závadský. Malačan zvíťazil v II. kole TKO, keď jeho súper bol dva krát počítaný po sérii úderov.

V kat. ml. dorastencov štartoval za BC RTJ aj Adam Janto v hmotnosti do 70 kg a jeho súperom bol boxer z BCS Bratislava, Samuel Hrbáček. Bol to v podstate odvetný duel dvoch rivalov. Dnes sa šťastie usmialo na Bratislavčana a vo veľmi vyrovnanom boji zvíťazil. Adam Janto v boji podal uctihodný bojovný výkon.

V exhibičnom dueli v hmotnosti do 81 kg nastúpil nováčik Oliver Stopko a jeho súperom mu bol boxer z TJS Spišská nová Ves, Adrián Rentko. Malačan nebol po psychickej stránke vo forme čomu odpovedal aj podaný výkon oproti minulému týždňu v Prostějove. Absolútne neboxoval a len sa bránil zatiaľ čo boxer z východu bodoval. Tréneri si nevedeli vysvetliť čo sa deje. Oliver Stopko bol ako vymenený. Duel skončil verdiktom na body v prospech “Východniara”.

Ali Reisenauer


.
Toto je čítané

V Holíči vzdelávajú seniorov ako sa brániť pred podvodníkmi

V stredu (10.4.) sa v Dennom centre Senior klub Holíč uskutočnila preventívna…

BM: Ustekana sobota