Tímy boli ocenené podľa dosiahnutých bodov v sezóne 2015. V mužskej kategórii si tretie miesto vybojovali muži z Letničia, druhé miesto DHZ Kúty a víťazom, ktorí si zároveň odniesli aj putovnú trofej, sa stali muži z Podunajských Biskupíc.

zahoracka-hasicska-liga-1-miesto-muzi-podunajske-biskupice
V ženskej kategórii na treťom mieste skončili ženy zo Štefanova, na druhom mieste DHZ Moravský Svätý Ján a na víťazný stupienok sa spolu s putovnou trofejou postavili ženy z Kútov.

zahoracka-hasicska-liga-2015-1-miesto-zeny-kuty

Družstvá si odniesli ocenenia napríklad aj za najlepšie občerstvenie, najviac najazdených kilometrov na súťaže, skokan roka a mnohé ďaľšie.

Oficiálnu časť galavečera nám spríjemnili aj zaujímavé vystúpenia tanečných skupín Latino School a Pegas z Kútov, ako aj detská rocková kapela zo ZUŠ Sekule pod vedením Františka Kaderu za čo im ďakujeme.

Poďakovanie takisto patrí aj našim generálnym partnerom: Nadácia Volkswagen Slovakia, Autorenova, Inat Innovation.
Ďalej našim mediálnym partnerom : Záhorí.sk, hasicskysport.sk, Záhorácke rádio,
partnerom: Fasádne centrum SANKA, Pštrosia Farma Oáza, Víno Masaryk, Lark Skalica, Prodomis, AutoMaro, Reklamná agentúra Artier, Remon, Mirove Torty, Stolárstvo Martinkovič, Kozmetický Salón Veronika, Zahradníctvo Rosa, Vinársky dom Petra Podolu, Bazaria Kopčany, Granito Sardinia, Pavelka – oprava PS, Landoor.sk-vstavané skrine, RS Computer, SNS, CS Servis Holíč, WyWar, Design Factory, Kovex, Stavebniny RS, Jazyková škola Jakola, Fasádne štúdio MPSR, Topfire – všetko pre hasičov.

Poďakovanie patrí aj pani Marte Hurbanisovej, predsedníčke krajského výboru DPO Trnava a pánovi Antonovi Urdovičovi, viceprezidentovi DPO SR, za ich účasť a pomoc pri odovzdávaní cien na slávnostnom galavečere.

V neposlednom rade by sme radi poďakovali aj pánovi Antonovi Emrichovi, starostovi obce Moravský Svätý Ján, za poskytnutie priestorov.

zahoracka-hasicska-liga-galavecer-moravsky-svaty-jan

Víťazom samozrejme gratulujeme a všetkým zúčastneným ďakujeme. Súťažiacim prajeme, aby načerpali veľa nových síl do budúcej sezóny a veríme, že sa opäť spolu stretneme možno aj v hojnejšom počte, pretože ligu tvoríme spoločne.

Vaša Rada ZHL

tabulka-zahoracka-hasicska-liga-2015


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota