Zrekonštruované ženské šatne - plaváreň Malacky,  Foto: Stanislav Osuský
Zrekonštruované ženské šatne – plaváreň Malacky, Foto: Stanislav Osuský

V plavárni v ŠH Malina zavádzate nový cenník služieb. Ako sa ceny zmenili a koho sa zmeny dotknú?
Ceny za vstup do plavárne sme zvýšili približne o 20 %, pričom občania s trvalým pobytom v Malackách majú zľavu, vďaka ktorej zaplatia v priemere len o 10 centov viac ako doteraz. Verím, že ľudia to pochopia, najmä keď uvidia, čo sme v plavárni zatiaľ stihli upraviť. A prerábať sa chystáme aj v budúcom roku (rekonštrukcia mužskej šatne a vybudovanie wellness centra). Ceny za vstup do sauny zostávajú nezmenené aj napriek tomu, že aj v nej sa uskutočnili nejaké zmeny a vylepšenia.

Prečo zvyšujete ceny pre Nemalačanov?
Prevádzka plavárne je v súčasných podmienkach stratová a musí byť dotovaná z rozpočtu mesta Malacky. Žiadnu inú dotáciu nedostávame, aj keď naše služby využíva verejnosť z celého okresu. Je logické, že občania Malaciek by mali byť nejakým spôsobom zvýhodnení. Funguje to tak aj v iných mestských plavárňach, napr. v Pezinku či Senci.

Zmeny sa dotýkajú aj otváracích hodín plavárne. Ako?
Poobedné hodiny pre verejnosť zostávajú nezmenené. Pribudlo vyznačenie dvoch plaveckých dráh pre rýchlych plavcov. Tie sú k dispozícii na prenájom pre jednotlivcov, organizované skupiny, príp. firmy. Novinkou je ale ranné plávanie v čase od 7.00 do 8.00 h počas každého pracovného dňa. V saune sme prichystali tiež jednu novinku – spúšťame skúšobnú prevádzku spoločného saunovania mužov a žien. Reagujeme tak na požiadavky našich klientov. Pôvodných termínov sa to nedotkne, pretože zmiešané saunovanie bude v nedeľu, keď bývalo doteraz zatvorené.

Zhovárala sa: N. Jánošová, Malacky.sk


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

BM: Ustekana sobota