Turnaj, ktorého organizátormi sú CVČ Malacky v  spolupráci s hádzanárskymi oddielmi HC Tatran Stupava a TJ Strojár Malacky tak zaháji už svoj šiesty ročník.

minihandball-malacky-stupava

Celá liga sa hrá štvorkolovo (dva turnaje na jeseň, dva na jar) v Malackách a v Stupave. Hrá sa v dvoch vekových kategóriach a to mini – ročník narodenia 2005-2006 a mini mini – ročník narodenia 2007 a mladší.

V 1. kole sa v ŠH Malina od 9,00 hod. do cca 12,00 hod. stretnú deti zo ZŠ Stupava, ZŠ Dérera Malacky (Štart Malacky), ZŠ Záhorácka Malacky a ZŠ Štúrova Malacky.

Deti po celý rok hrajú v oboch kategóriach o putovný „Pohár CVEČKA“. Ten vždy získa víťaz aktuálneho turnaja a vlastní ho až do turnaja nasledujúceho. Vo všetkých štyroch turnajoch sa vždy boduje poradie zúčastnených družstiev a po skončení štvrtého kola sa vyhlasuje i celkové poradie ZMHL. Posledné, štvrté kolo sa už tradične uskutočňuje v Zámockom parku na tráve v rámci „Turnaja generácií“. Okrem putovného pohára tam organizátori oceňujú najlepšie družstvá i stálymi pohármi, medailami a vecnými cenami.

Dušan Šuster


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota