Aj vy môžete byť súčasťou skvelej narodeninovej oslavy, už 13. novembra od 17:00 hod. v Bory Mall. Na chvíľu zabudneme na to, že lepok je smrrrť a spolu so zábavnou dvojicou ochutnáme z veľkolepej narodeninovej torty od cukrárne Delikana. Symbolickú prvú sviečku na nej sfúknu Cuky & Luky, ktoré tiež rozsvietia vianočný stromček a postarajú sa o vaše výbuchy smiechu. Slávnostný program vyvrcholí nezabudnuteľným ohňostrojom o 20:00 hod.

BORY_mall-narodeniny-2015_700x400-online

Želajte si niečo!
Dovoľte svojim deťom napísať Ježiškovi alebo sa vráťte do detských čias. Slovenská pošta v deň oslavy prvých narodenín Bory Mall, 13.11. slávnostne odhalí schránku pre listy Ježiškovi. Pre deti je pripravený, okrem iného, vianočný koncert Barbory Rakovskej & Superdetí. Slávnostná nálada v Bory Mall však bude gradovať až do Vianoc. Majú vaše deti radi hračky od Mattela? Počas víkendu 14. – 15. 11. budú mať všetci malí fanúšikovia možnosť zahrať sa v hracích zónach Barbie, Monster High, Mega Bloks a Hot Wheels s možstvom hračiek. Nezabudneme ani na detské dielničky. Témou budú Vianoce a vyrábať budete originálne listy pre Mikuláša či Ježiška.

Klzisko pre malých aj veľkých zdarma
Tešíte sa už na korčuľovanie na ľade? V Bory Mall pre vás pripravujú klzisko, kde sa môžete vyblázniť, a to úplne zadarmo. Pri Runway Cafe , kde sa klzisko bude nachádzať, na vás bude čakať občerstvenie a tiež požičovňa korčúľ. Nenechajte si ujsť skvelú atmosféru blížiacich sa Vianoc už od 13. novembra.



.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota