Mesto Malacky bude mať vysokú školu aj po odchod Trenčianskej univerzite.  Ako informuje oficiálna mestská stránka www.malacky.sk vo štvrtok (8.7.2010) sa uskutočnilo rokovanie medzi primátorom mesta Jozefom Ondrejkom a zástupcom Paneurópskej vysokej školy (Bratislavská vysoká škola) PhDr. Emilom Pejkom ohľadne prevzatia študentov odchádzajúcej Trenčianskej univerzity.

Stretnutie primátora mesta a zástupcu Paneurópskej vysokej školy vyústilo do dohody o prevzatí všetkých malackých študentov a pokračovaní vo vyučovacom procese zatiaľ v odbore politológia a nevylučuje sa rozšírenie ďalších študijných odborov. Všetky skúšky budú študentom uznané a plynule budú môcť prejsť do vyšších ročníkov. Škola bude taktiež realizovať prijímacie pohovory do prvých ročníkov bakalárskeho a magisterského štúdia.

O poplatkoch sa bude rokovať  tento týždeň

Primátor hovoril so zástupcom školy aj o finančných limitoch pre poplatky za štúdium, ktoré budú predmetom rokovania vedenia školy tento týždeň. Študenti tak majú možnosť si vybrať či budú pokračovať v štúdiu v Trenčíne alebo prestúpia na Paneurópsku vysokú školu.

.
Toto je čítané

Muzikál Rebelové v Zohore

Tento rok sa členovia DS Šáchor rozhodli uskutočniť nový projekt a doplniť…

BM: Ustekana sobota