Mladšie žiačky Strojáru Malacky sa počas minulého víkendu (21.-22.11.) zúčastnili na tradičnom turnaji o “Perníkové srdce” v Pardubiciach.

hadzana-malacky

Hralo sa v dvoch skupinách, „A“ pre ročníky 2003 a „B“ pre ročníky 2004 a mladší,v ktorej hrali aj zmiešané družstvá. Hrací čas bol 20 minut systémom každý s každým. Naše družstvo, ktoré bolo čisto dievčenské, hralo v skupine “B”. Dievčatá odohrali 11 pekných a vydarených zápasov v ktorých si všetky dobre zahrali. Prehrali len jeden a to s celkovým víťazom a nakoniec obsadili na turnaji druhé miesto.

Poradie prvých troch:
1. DHC Slávia Praha “B”;
2. Strojár Malacky
3. HC Zlín

Malacky reprezentovali Simona Horvathová, Hana Sedláčková, Barbora Šmahlíková, Sarah Kujanová, Laura Walterová, Adriana Vozárová, Aylin Eginová, Ester Mošovská, Silvia Fajtaková, Natália Ďurechová, Vanessa Kimličková, Aneta Mrázová .
Tréner: Vlado Nemec + rodičia.

Okrem domácích Pardubic hrali na turnaji družstvá : TJ Jiskra Havlíčkův Brod, DHC Slávie Praha, HC Zlín, TJ Sokol Vršovice, HC Kolín, Sokol Kobylisy, HC Háje Praha JM, DHK Slavoj Žírovnice, TJ Turnov, Astra Praha, TJ Tatran Bohunice a Sokol Písek a DHK Baník Most.

Mizner Miroslav


.
Toto je čítané

Malacky: Ako sa správať na cyklotrasách a kto má kedy prednosť

Počas uplynulých mesiacov sa v Malackách sprístupnilo viacero nových úsekov cyklotrás. Tie…

BM: Ustekana sobota