Drevené fotky prinášajú úplne nový rozmer pre zachovanie Vašich spomienok. Sú vyhotovené laserovým gravírovaním do kvalitných prírodných materiálov vyrobených z topoľa alebo buku.

Ak je použitý topoľový materiál, drevená fotografia je svetlejšej žltej farby a naopak s použitím bukového materiálu bude drevená fotografia v tmavšej hnedej farbe. Vypaľovanie fotky laserom zaručuje vytvorenie najjemnejších detailov a kontrastov a takisto zaručí, že fotografia v dreve nevybledne. Naopak časom – starnutím môže získať ešte lepší vzhľad.

drevofotky-aureus-malacky

Výsledná drevená fotografia je nový vkusný a elegentný darček s ktorým máte možnosť originálne potešiť svojich blízkych. Drevené fotografie sú vyhotovované v štandardných rozmeroch fotografií od 9x13cm až do veľkosti A3 (29,7cm x 42cm). Sú dostupné už od 9,90 €.

Ak máte záujem o výrobu drevených fotografií, zastavte sa osobne v spoločnosti Aureus Services, Kláštorné námestie 4 Malacky, alebo prejdite na stránku www.drevenefotky.sk , vyberte si rozmer fotografie, typ dreva a priložte svoj obrázok.

Na ďalší pracovný deň je fotografia u Vás kuriérom alebo nachystaná na osobný odber v Malackách.

drevofotky-aureus-malacky-2

Okrem drevených fotografií gravíruje spoločnosť Aureus Services aj iné produkty z dreva, skla, plastu, keramiky, kovu, papiera a takisto aj reklamné predmety zo svojho katalógu 2015/2016.


.
Toto je čítané

Poľnohospodárov na Záhorí trápia časté a prudké zmeny počasia

Tohtoročná zima bola veľmi krátka a mierna. Počas nej nestihla vymrznúť pôda a vymrieť…

BM: Ustekana sobota