ZOC MAX Skalica, žiaci a učitelia Súkromnej strednej odbornej škole VIA HUMANA si pre našich malých návštevníkov pripravilo už túto nedeľu, 13.12.2015 od 15 –tej do 18- tej hodiny cestu čarovným lesom, na ktorej stretnú rozprávkové bytosti, s ktorými sa môžu prísť pohrať a zároveň si vyrobiť vianočnú ozdobu alebo malý darček.

Komu sa nebude chcieť pracovať v dielničkách, môže si pozrieť známe slovenské rozprávky. V salóne krásy VIA HUMANA si môžu deti nechať namaľovať na tvár vianočný motív. Tešia sa na Vás rozprávkové postavičky z čarovného lesa.

ZOC-MAX-Stromcek _priani_SI

Vianočný čas pohne srdiečkom snáď v každom z nás. Zábavno-obchodné centrum MAX v spolupráci s nadáciou Dobré zo Slovenska pripravilo deťom z Detského domova v Skalici Vianočnú charitatívnu akciu pod názvom „Stromček splnených prianí“, ktorý nájdete na prízemí obchodného centra MAX. Cieľom akcie je splniť deťom ich Vianočné prania a vyčarovať tak úsmev na ich detskej tváričke, ktorý zahreje viac než čokoľvek iné. Splníš jedno detské želanie aj Ty?
Stačí ak si pri stromčeku v centre vyberieš jedno detské prianie, zakúpiš ho a odovzdáš na 1. poschodí v SBS miestnosti.
Darčeky sa budú deťom do Detského domova odovzdávať poslednú advetntnú nedeľu ,
dňa 20.12. 2015 v ZOC MAX Skalica.

ZOC-MAX-Zoznam-priani

Záhorí.sk je mediálny partner podujatí v ZOC MAX Skalica


.
Toto je čítané

V Holíči vzdelávajú seniorov ako sa brániť pred podvodníkmi

V stredu (10.4.) sa v Dennom centre Senior klub Holíč uskutočnila preventívna…

BM: Ustekana sobota