V utorok 8. decembra sa v stolnotenisovej hale v Malackách uskutočnilo okresné kolo v stolnom tenise žiakov a žiačok základných škôl malackého okresu.

stolny-tenis-cvc-malacky

Organizátorom bolo Centrum voľného času Malacky v spolupráci s ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu SR. Turnaja sa zúčastnilo 7 škôl z malackého okresu. ZŠ Dérera, SŠ sv. F. Assiského a Gymnázium z Malaciek, ZŠ Stupava, ZŠ Sološnica, ZŠ Lozorno a ZŠ Záhorská Ves. Dievčenské družstvo postavili iba dve školy (ZŠ Dérera a SŠ sv. F. Assiského Malacky), kde si postup do krajského kola vybojovali žiačky zo Spojenej školy sv. F. Assiského.

V chlapčenskej kategórii sa po veľkom boji tešili z prvenstva žiaci ZŠ Dr. J. Dérera. Druhé miesto obsadili žiaci z Gymnázia a tretie ZŠ Stupava. Veľká vďaka patrí rozhodcom p. Csillaghymu a p. Mihočkovi za bezproblémový priebeh turnaja, spoločnosti AD HOC Malacky za poskytnutie priestorov. A v neposlednom rade pedagógom ktorí deti pripravovali. Žiakom a žiačkám víťazných družstiev prajeme veľa šťastia pri reprezentácii nášho okresu v krajskom kole.

CVČ Malacky


.

BM: Ustekana sobota