Pozrize si výber TOP 6 kultúrnych podujatí, ktoré by ste si nemali tento rok nechať ujsť. Nezabudnite pridať do komentárov podujatie, na ktoré sa tešíte vy.

6. Festival Zejdeme sa na hambálku

divadlo_na_hambalku_moja_fesna_slecna

september – Kulturní domeček – Malacky
Malacky každoročne ožívajú divadlom. V tomto roku pôjde už o deviaty ročník divadelného festivalu Zejdeme sa na hambálku, na ktorom sa zídu ochotnícke aj profesionálne divadelné súbory. Na divadelnom festivale nebude chýbať ani bohatý sprievodný program, ktorý bude aj v malackých uliciach.

5. Prvomájové Malacky

prvomajove_malacky_janka_kutlakova

1. máj – Zámocký park Malacky
Každoročné prvomájové oslávy majú občania i turisti, starí i mladí možnosť kultúrneho i športového vyžitia, s množstvom remeselných stánkov a podujatí na celý deň. Návštevníci podujatia sa každoročne môžu tešiť na koncerty ľudovej hudby, vystúpenia popových a rockových skupín, divadelné predstavenia, športové zápolenia i zábavné hry pre tých najmenších.

4. Michal David Open Air

michal-david-megakoncert-zahorie-letisko-holic-2016
25. júna – letisko Holíč
Český hitmaker a autor dnes už legendárnych pesničiek Michal David sa v júni predstaví československému publiku vo veľkom štýle. Stane sa tak na hraniciach medzi oboma krajinami, v pohraničnom pásme na letisku v Holíči. Na tomto mieste sa konajú veľké hudobné akcie už niekoľko rokov a minulý rok tu otvárala open air sezónu kapela Elán.

3. POME Rudava Malé Leváre

Iné Kafe, Foto: Záhorí.sk

15.-16. júl – rekreačná oblasť Rudava – Malé Leváre
Legendármy festival SummerBeach Rudava v minulom roku ožil pod taktovkou Jula Viršíka, ktorý stojí aj za organizáciou Fun radio Dohoda v Malackách. Spojenie hudby a športu ponúkne návštevníkom tri dni zábavy. Tešiť sa budete môcť aj tento rok na Slovenskú hudobnú špičku.

2. Skalické dni

skalicke_dni_2
23.-25. september – centrum mesta Skalica
Počas Skalických dní na Vás čakajú nezabudnuteľné zážitky v podobe tradícií, hudby, tanca, výstav, športových podujatí a zábavy pre všetky vekové kategórie. Skalické dni sú v znamení tradícií spojených s modernými vystúpeniami, ktoré prinášajú návštevníkom kultúrne vyžitie, oddych a dobrú atmosféru.

1. CibulaFest Holíč

Cibula_fest_2014
júl – letisko Holíč
Multižánrový najväčší Česko-Slovenský open air hudboný festival primárne zameraný na prezentáciu Českej a Slovenskej hudobnej scény. Festival vytvára priestor pre každú generáciu a každý rok priláka na letisko do Holíča tisíce ľudí.

Pridajte komentár: Na ktoré podujatie sa tešíte vy


.

BM: Ustekana sobota