Herekk, vlastným menom Jaroslav Sabo sa začal rapom baviť vo svojich 17-tich rokoch, kedy začal písať svoje prvé texty a nahrávať prvé veci.

Zo začiatku pôsobil ako člen senického zoskupenia BitchPleaSE. Spomedzi ich doterajšej tvorby ľudí najviac oslovila skladba “Hudba spája”, o ktorej produkciu sa postaral Majself, svoje riadky pridali LIBI a spevák Jaro Závodský – člen Tvoja Matka Rekorc.


BitchPleaSE x LIBI x Jaro Závodský – Hudba spája

Aktuálne Herekk dokončil svoj prvý sólo projekt – Critical EP. Prvá vec, ktorá vyšla aj s klipom bola „SE-NIC-A“. Tento singel okamžite rozpútal výmenu názorov rôznych vekových kategórií.


HEREKK ~ SE-NIC-A FEAT. DORDOBITCH (PROD. ADERAL)

Critical celkovo obsahuje 6 trackov, ktoré majú na koncertoch vyvolať tú správnu neviazanú energiu. Ako Herekk sám povedal: “Rád by som na mojich koncertoch v ľuďoch prebudil ten správny rage a preto som sa snažil nahrať energické tracky, pri ktorých neusedíš a nenechajú ťa v kľude.

herekk-promo

YOUTUBE | SOUNDCLOUD | INSTAGRAM | GOOGLE+

O digitálnu distribúciu EP sa postarali chalani z Nedbám Sound, pre ktorých to bola tiež nová skúsenosť. Všetko si môžete vypočuť na Herekk-ovom YouTube kanály alebo zadarmo stiahnuť na www.nedbam.com

HEREKK ~ CRITICAL (EP)

Tlačová správa


.

BM: Ustekana sobota