Dnes sme si do rubriky Robím, čo ma baví pozvali mladého a talentovaného herca Maximiliána Bolfa z Kútov. Herectvu sa venuje už dlhšie v ZUŠ Kúty a jeho talent a charizmu si aktuálne môžete pozrieť v novom seriáli TV JOJ – Naši! Komediálny sitkom z rodinného prostredia, kde Max stvárňuje malého Samka vás určite pobaví a vyčarí vám úsmev na tvári. Zoznámte sa s Maxom!

maxbolf

Veľmi sa teším, že si prijal pozvanie do rubriky Robím, čo ma baví, kde máme vždy hosťa, ktorý sa venuje tomu, čo ho napĺňa, čo má rád. Zatiaľ si náš najmladší hosť, no už teraz máš bohaté skúsenosti pred kamerami a si výborný herec. Myslíš si, že je dôležité robiť v živote to, čo nás baví?

Aj ja sa teším a ďakujem, že si ma pozvala. No musí ťa to baviť, aby to bolo dobré. Aby nebolo poznať, že to hráš.

Momentálne hviezdiš v novom seriáli TV JOJ s názvom “Naši”, kde si sa dostal cez casting spomedzi 2000 detí! Aký to bol pocit?

Ani vo sne by mi nenapadlo, keď som ich tam všetkých videl, že ma vyberú, ale tešil som sa.

V seriáli “Naši” hráš 8-ročného Samka, ktorý má dvoch starších bratov a je mamičkin maznáčik. Ako sa ti táto postava hrá?

Hrá sa mi dobre! Baví ma, ako sa s bratmi a rodičmi večne “naťahujeme”. Doma za maznáčika ale nie som. Mama mi vždy vraví, že starší bratia ma nikdy nevyháňali z izby, nebránili mi požičať si veci, nikdy sme sa nebili. Naopak, naučili ma kopu vecí, takých technických. Kamoším sa aj s ich rovesníkmi, ktorí k nám chodia, mám veľa starších kamarátov z tábora, kde trávim letné prázdniny. Aj na dovolenky chodievame partia a ja som najmladší! Som ťahaný staršími. Mám ich rád, rozumieme si. Sú v pohode, ale veď aj ja nie? 🙂

maxbolf2
foto: archív Maxa Bolfa

Ako sa ti hrá s tvojimi hereckými kolegami?

Od prvého dňa sme si sadli. Bavili sme sa na všetkom aj o všetkom. Všetci sú super, nielen herci, ale aj celý štáb. Sme kamaráti. Za celé dva mesiace, čo sme boli spolu, sme nemali žiadny problém.

Ako vyzerá bežné natáčanie seriálu? Čo ťa na natáčaní najviac baví?

Ráno o 6. hodine (občas aj skôr) sa zídeme na pľaci, vezmú si ma “doparády” maskérky, kostymérky, režisér mi povie, čo ideme točiť, ja si to pozriem, technici pripravia rekvizity, spustia sa kamery, svetlá a ideme! Niekedy sme dali na “prvú”, no niečo sme opakovali – pri tom sme sa najviac nasmiali! Na natáčaní ma najviac baví sledovať to všetko zo zákulisia, celú scénu, hercov a štáb, ako to celé klape. Prial by som to každému vidieť, je to veľmi zaujímavé.

Ako to vyzerá u vás doma, keď ide v telke seriál “Naši”?

Samozrejme, pozeráme všetci spolu a na seriáli sa bavíme. Ja som vždy zvedavý a aj milo prekvapený, ako to chalani technicky dali dokopy, pretože sme točili za deň viacero obrazov, každý z inej časti. Potom sa to poskladalo do jednotlivých epizód.

maxbolf3
foto: TV JOJ – seriál NAŠI

Seriál ,,Naši“ nie je tvojou hereckou prvotinou. Od malička sa herectvu venuješ v ZUŠ Kúty a na TV obrazovkách si sa objavil aj v “Pravdivých príbehoch” s Katarínou Brychtovou. Chcel by si sa herectvu venovať aj naďalej?

V ZUŠ-ke je kopec zábavy, tam budem chodiť stále a rád. Určite neodmietnem žiadnu ponúkanú rolu, nejaké ponuky už prišli, len teraz to časovo nevychádza, lebo ideme točiť druhú sériu “Našich”. V budúcnosti by som chcel študovať na strednej škole scénického výtvarníctva animovanú tvorbu.

JEME NENARODENÉ KURIATKA? JEME NENARODENÉ KURIATKA? 😀 Mnohí ste chceli “nenarodenené kuriatka” ako video na Facebook. Tak a môžete hlášku šíriť. 🙂

Pridajte sa k nám aj na Instagrame -> https://www.instagram.com/tvjoj/

Posted by NAŠI – oficiálna stránka on Saturday, January 23, 2016

Čo by si si v budúcnosti rád zahral?

Rád by som si zahral nejakú zápornú postavu.

Čomu sa, okrem herectva, rád venuješ vo voľnom čase?

Rád kreslím v počítači a potom tie obrázky dávam do pohybu. V zime často jazdíme s rodinou na hory, snowboardujem. Baví ma plávanie, bicykel a korčule s kamarátmi. A ešte varenie a pečenie!

 


.

BM: Ustekana sobota