Rally cross klub Borský Mikuláš opätovne aj v tomto roku pripravuje podujatie countrycrossu. Práve v Borskom Mikuláši sa uskutoční už tento víkend 10. ročník motoristických pretekov „Medzinárodné majstrovstvá SR v Country Crosse“.

Štefan Svitko
Štefan Svitko

Trať je vyznačená ako uzavretý okruh v dĺžke cca 10 km a vedie prevažne lesnými cestami, s trávnato – pieskovým, miestami čisto piesčitým povrchom. Podujatia sa zúčastní aj Štefan Svitko, ktorý obsadil na tohtoročnom Dakare v kategórii motoriek 2. miesto. Prvý štart je ráno o 10:00 a druhý o 13:00.

Foto: LiBy Photography
Foto: LiBy Photography

Pozor počas víkendu bude cestná uzávierka
V dňoch 19. a 20. marca (sobota a nedeľa) v čase 9:00-16:30 hod. bude úplná uzávierka cesty medzi obcami Šaštín Stráže a Borský Mikuláš. Uzávierka cesty v dĺžke cca 3 km a obchádzková trasa v dĺžke cca 6 km bude vyznačená prenosným dopravným značením v smere Šaštín – Stráže – Borský Mikuláš obojsmerne.

Na bezpečnosť na cestách budú dohliadať nielen policajné hliadky ale aj organizátori podujatia. Motoristickú verejnosť žiadame, aby z dôvodu zabezpečenia bezproblémového priebehu, rešpektovali dočasné dopravné značenie a pokyny usporiadateľov.” informovala Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota